sporttikameravirtapankki

Ovatko kokeelliset geeniperimää muokkaavat injektiot turvallisia?

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 10, 2021
Ovatko kokeelliset perimää muokkaavat injektiot turvallisia? Sitä kysytään tässä videossa, jossa esitellään ihmisiä ja kerrotaan heidän menehtyneen sen jälkeen, kun he ovat saaneet kokeelisen perimää muokkaavan injektion. Videossa annetaan ymmärtää, että näillä asioilla saattaisi olla yhteyttä. Kuitenkaan käytettävissä olevilla tiedoilla on hankala päätellä kuolinsyytä. Itse asiassa, koska nykyään on kaikenlaista tarkoituksella harhaanjohtavaa informaatiota liikkeellä, niin emme voi olla varmoja edes siitä ovatko videolla esitellyt henkilöt oikeita ihmisiä. Heidän tietonsa voivat olla täysin keksittyjä, ja kuvat haettu internetistä, tai tehty itse tietokoneella.

Videon lähde:
https://brandnewtube.com/watch/the-hidden-truth-of-gene-therapy-injections_KRI7LEzhmU8UZbP.html

Alkuperäisen videon otsikossa puhutaan "gene therapy injections", jonka olen aiemmin kääntänyt kuvauskenttään "kokeellinen geeniterapiainjektio". Siitä tuli kuitenkin äskettäin palautetta, joten kysyisin että millä tavalla tuo olisi parasta suomentaa? Tällä kertaa se on nyt otsikon mukainen suomennos.

Palautetta saanut video:
https://tokentube.net/v/3298888166/Mit%C3%A4-Uudessa-Seelannissa-tapahtuu-

Huomasin että EES-blogi käyttää samaa termiä:
https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/05/tapaus-thomas-flanigan.html
"Lääkäri Thomas Flanigan päätti heittäytyä hassunhauskaksi ja vähän pilkata hulluja salaliittoteoreetikkoja, jotka eivät luota testaamattomiin kokeellisiin geeniterapiainjektioihin."

Jos tuo on harhaanjohtavasti suomennettu, niin nyt kannattaisi antaa rakentavaa palautetta, ennen kuin se vakiintuu ja sitten ovat asiat vielä enemmän sekaisin kuin nyt. Alatyylinen räyhääminen ei ole rakentavaa palautetta.

Video, kuten koko kanavani, on tarkoitettu vain viihteelliseen käyttöön, eikä mitään sen materiaalia saa käyttää lääketieteelliseen, opetukselliseen tahi muuhun tieteelliseen tai sellaiseksi verrattavaan tarkoitukseen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video