Tutkija Kalevi Korento Rokottaminen on kansanmurhaa

Donate

Cirrata567
Published on Aug 4, 2021
Tällä videolla on rokotteita koskeva osuus tutkija, analyytikko, Kalevi Korennon vierailusta Mikko Kempen ohjelmassa. Kalevi Korento on tehnyt kaikkiaan yli 10 000 tieteellistä analyysia ja tutkimusta kokonaisvaltaisesti aivan laidasta laitaan.

Kalevi on omien sanojensa mukaan suunnannut nyt kirjaimellisesti mikroskooppinsa tähän korona-ajan maailman tilanteen tutkimiseen. Kalevi kertoo tehneensä kaikkiaan yli 6000 tuntia töitä kuluneen vuoden mittaan ja rokote on ollut hänen tekemän työn pääsarkana.

Kalevi vastaa mm. Kempen esittämään kysymykseen: "Jos sitä virusta ei ole eristetty, niin mitä nämä rokotteet sitten tekevät?"

Kalevi ennakoi, että rokotteiden ottaneilla voi mennä muutama vuosi ennen kuin pahimmat ongelmat ilmenevät. Rokotteista löytyvät 70 eri ainesosaa heikentävät myös selkeästi ihmisen omaa immuniteettijärjestelmää. Koronarokotteiden ainesosat ovat tappavia, ja hän kertoo koronarokotteesta löytyvän myös sellaista ainesosaa, jota käytetään kuolemaan tuomittujen lopetuspiikissä.

Kalevi sanoo lopuksi aivan suoraan, että tämä nykyinen rokottaminen on harkittua kansanmurhaa.

Tästä linkistä pääset katsomaan koko haastattelun, joka kestää 1h 20 min: https://tokentube.net/v/3137801168/Onko-Koronaa--PCR-testit--Löytyikö-Maskeista-Nanopartikkeleja----Kalevi-Korento-

Lisää rokoteaiheisia videoita löydät suomeksi tekstitettyinä tästä linkistä: https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay