Totuudellisuus ja provosoitumattomuus on voiman käyttöä | Hilkka Laronia ma-pe

Donate

Hilkka Laronia
Published on May 3, 2021
Toimiva vastuullinen aikunen on suhteellisuudentajuinen ja suhteellisuudentajuisuuteen kuuluu antipatiaki. Ja antipatia on voimakas voima, jolla voi jopa pelastaa ihmishengen.

Jatkuva pelottelu ja pelkääminen uuvuttaa ja tekkee kaikki onnettomiksi, sairastuttaa jo sinänsä. Käsittelen pelon tuntheen ja tiphautan jorpakkoon ja alan tutkiin, mikähän se olikhan se itte asia, josta kyse.

Entä se, ettei kerrota totta tai tottuutta, semmonenhan on valehtelua ja just se tarttee sensuuria ja tätä kuviota katoma kiinnostunheena. Epämääräisyys ja valehtelu tekkee levottomaksi, itte kannattaa pysytellä rauhassa ja toimia omien arvojensta mukhaan. Toimin rakkaudesta, en vihasta, monipuolisesti rakkautta rakentaen, semmosta me kaikki tarttema.

Yksittäisten ihmisten elämää täälä meän pallolla säädellään yhä tarkemmin ja suomalaisen mettäkansan naivia luottamusta virkavalttaan koetelhaan. Mutta summasummarum, mie uskon ihmiskunnan suuhreen luohvaan syähmeen ja päivä päivältä uudistumisseen, kyllä se tästä, ihanaa päivää ja hyvvää mieltä kaikile, pai pai.

Kansikuvan kuvasin aamuvarhain 2.5.2021 Oulun Laanaojan varrelta.

__________________
Jako lopulta oli
ihmisen toihveet täytetty
vallanhimot näytetty
ihminen hoksas syämmensä
löysi pienen ittensä
pelastu taihvaat, maat, mettät sekä kansa
jolla järki päässä
syän paikalhaan.
- Hilkka Laronia, Keskusteluja äitin kanssa! https://laronia.com/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay