Rokotepassille täytyy huutaa EI! - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Aug 21, 2021
Matt Baker niminen mies piti kovaäänisen puheenvuoron San Diegon piirikunnan kokouksessa, jossa maailman menon suhteen hereillä oleva kalifornialaisten ryhmä oli vastustamassa rokotepassi agendan eteenpäin menemistä. Nyt on korkea aika avata suut myös täällä koti-Suomessa ja vaikka huutaakin vähän tarpeen vaatiessa tälle sairaalle globaalin natsi-Saksan kehitykselle rokotepasseineen, jota nämä globalisti-mulkerot koittavat nyt puskea kaikkialla eteenpäin!

Tässä on lainauksia Matt Bakerin huudosta viranomaisten suuntaan:

"Te ette tule laittamaan rokotepassia niskaamme. Te, jotka olette vallankahvassa, tiedätte kyllä sen, että kun politiikassa saadaan lisää valtaa, siitä ei tulla koskaan luopumaan. Luuletteko te, että 4 jalkaa marmoria, joka pitelee teitä nyt siellä ylhäisessä kammiossanne, tulisi pitämään teidät erillään tästä ihmiskunnan kohtalosta, jonka te olette nyt päästämässä valloilleen! Ei, se ei tule auttamaan! Teidän lapsenne ja teidän lastenne lapset tullaan myös alistamaan!

Täällä on ollut paljon puhetta Nürnbergin sopimuksesta! No, minä toin teille myös kopion! Te kaikki rikotte parhaillaan Nürnbergin säännöstön 1. normia! Kyllä, sinä tohtori! Te rikotte Nürnbergin säännöstöä, joka on kansainvälinen laki! Ja siinä sanotaan, että meitä ei saa pakottaa! Tämä kaikki on pakottamista! Rokotepassit ovat pakottamista! Ja rangaistus Nürnbergin säännöstön rikkomisesta on kuolema."

Lisää ajankohtaisia rokotevideoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay