mRNA-rokotteisiin LISÄTTY magneettisuus - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 15, 2021
Stew Peters haastattelee tällä videolla terveysekonomi Dr. Jane Rubya, jolla on 20 vuoden kokemus lääketieteenalan tutkimuksesta. Viime aikoina rokotetuista on levinnyt paljon videoita, joissa he demonstroivat omaa rokotteen jälkeistä magneettisuuttaan ripustelemalla itseensä kaikenlaisia metallisia esineitä. Dr. Jane Ruby avaa tällä tekstittämällämme videolla tätä prosessia, jota kutsutaan nimellä "magnetofection".

Tämä magneettisuus on Dr. Rubyn kertoman mukaan lisätty rokotteisiin nimenomaan tarkoituksella rokotevalmistajien toimesta lipidi-nanopartikkeleiden kautta tulevina komponentteina. He käyttävät magneettikenttiä erinäisten kemikaalien rikastamiseen: RNA/mRNA:an konsentrointia ihmisen soluihin. Kehossasi on alueita, joille ulkopuolisen synteettisen DNA:n tai RNA:n ei pitäisi mennä, mutta tämä pakottaa kyseisen materiaalin mRNA-koodauksen tuottamaan näitä vaarallisia piikkiproteiineja kaikkialle kehoosi.

Kyse on geenien pakko-tuotantojärjestelmästä. Kun nämä lipidi-nanopartikkelit nyt magnetisoidaan näillä kemikaaleilla, silloin kehoon luodaan sellainen pakko-tuotantojärjestelmä, jonka ei todellakaan kuuluisi olla siellä. Ja lopulta tämä mRNA-rokotteissa ruiskutettava materiaali tulee leviämään koko kehoosi ja jokaiseen soluusi.

"Jos et saanut rokotteesta heti vakavampaa reaktiota, olet silti matkalla kohti katastrofia. Jos olet ottanut ekan piikin, älä ota toista. Jos olet ottanut kaksi, älä ota enää tehosteita. Tämä tulee vain pahenemaan tästä, ja hyvin pian", Dr. Ruby varoittaa.

Tässä on video, jolla Pfizerin ex-varatoimitusjohtaja varoittaa rokotteesta:
https://rapsodia.fi/ala-ota-koronarokotetta-dr-michael-yeadon/

Mikrobiologi ja epidemiologi, professori Sucharit Bhakdi varoitus rokotteista:
https://rapsodia.fi/dr-sucharit-bhakdi-maailman-vaestonmaaran-vahennys/

Lisää ajankohtaisia suomeksi tekstitettyjä videoita löydät tästä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay