Lugansk vai Luhansk? + Venäjän armeijan pakkorokottaminen Sputnik V "korona" rokotteella "virusta" vastaan jonka olemassaolosta ei ole todisteita!!

Donate

RegTheEvil
Published on Oct 18, 2022
(= JAA VIDEOTA ETEENPÄIN! =)

Tässä suora latauslinkki videoon: https://tokentube.net/f_data/data_userfiles/user_media/2888202933/v/7551873ef5a3e9a4c1ce0a786b35721a.1080p.mp4
Paina hiiren oikeaa painiketta saadaksesi tallennusvalikon auki nettiselaimessasi!

Yuriy Sak sanoi vahingossa ensin "Lugansk" eikä "Luhansk." Suomentajan tarkoituksellinen vai tahaton kömmähdys? Korjasin itse suomennoksen lisäämällä Luganskin myös mukaan.

"Luhansk" on Ukrainan ja "Lugansk" Venäjän kieltä.

Tämän ensimmäisen videonpätkän on tarkoitus olla lähinnä vitsi mutta vitsin ohella se sisältää myös hiukan omaa pohdintaani tässä videon kuvauksessa. Itseäni video ainakin nauratti, koska eletään niin surkuhupaisia aikoja. En itse kannata ollenkaan sitä että porukka jakautuu kahtia joko kannattamaan ainoastaan Ukrainaa taikka Venäjää. Myötätunto kannattaisi suunnata sekä Ukrainan että Venäjän kansaa kohtaan ja olla siis molempien puolella. Jos ei siihen kykene niin puolueettomuus on myös hyvä vaihtoehto. Jos on pakko vihata joitakuita niin vihatkaa heidän hallintojaan aivan kuten kuten omaannekin saatatte jo Suomessa vihata. System of A Downin biisissä B.Y.O.B. lauletaan että "Why don't presidents fight the war? Why do they always send the poor?" (suom. Miksi presidentit eivät sodi sodassa? Miksi he aina lähettävät köyhät sotimaan?)

Biisin linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM

Näin ensimmäisen uutispätkän Posi TV:n lähetyksen kautta johon pääset tästä likistä: https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-47/

Alkuperäinen videon lähde Posi TV:n uutisissa on MTV3 kanavan uutisisten videomateriaalista.

Vielä ensimmäisen videonpätkän loppuun kysymys jota voit pohdiskella: Uskotko että jos meidät vedettäisiin väkisin sotaan Venäjän ja Ukrainan kanssa, siis sillä tavalla että omat henkemme olisiva vaarassa, että etulinjassa sotisivat Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyy, Sauli Niinistö ja Sanna Marin, jne muu hallinto kustakin osaa ottavasta maasta?

Jos jotakuta vastaan on pakko sotia niin sotikaa omaa hallintoanne vastaan ennemmin kuin lähdette hallinnon pakottaessa sotimaan muita kansoja vastaan eli niitä kaikkein köyhimpiä ja heikoimmassa asemassa olevia, eli niitä vastaan jotka eivät halua sotia teitä vastaan. Kannatan kuitenkin rauhaa ennen kaikkea! Pyrkikää siihen mutta älkää alistuko hallinollenne! Jos Suomen kansa pyrkisi oman hallintonsa kanssa rauhaan eikä haluaisi sotia muiden maiden kanssa ja silti tänne hyökättäisiin, olisi sotaan lähteminen ainakin oikeutetumpaa koska olisi kyseessä maanpuolustus. Jos Suomalaisia sen sijaan lietsotaan vihaamaan toisen maan kansalaisia ja toisessa maassa toimitaan samoin ja sota syttyy, niin sitten köyhät taistelevat toisiaan vastaan, aivan kuten System Of A Downin biisissä lauletaann eli kyseessä olisi tuossa tapauksessa vain turha ja mieletön sota sekä verenvuodatus jossa presidentit, hallinto ja globaali pankkikartelli höynäyttäisi köyhiä kansoja kuten aina ennenkin. Sota ja tappaminen ovat aina äärimmäinen keino jonka rinnalle suosittelen miettimään yhtä jatkuvasti unohdettua ja hyvin keskeistä Raamatun käskyä — kymmenestä käskystä, joka on:

ÄLÄ TAPA!!!!!!!!!!!!!!

Jälkimmäinen eli toinen videonpätkä on myös samasta Posi TV:n lähetyksestä peräisin. Posi TV:n uutisten mukaan Venäjän armeijan kaikki sotilaat pakkorokotetaan Sputnik V -rokotteella ylilääkärin päätöksellä. Jos sinulla on tietoa että Venäjän armeijan sotilas voi saada tarvittaessa vapautuksen rokotuspakosta niin ole hyvä ja kirjoita kommentteihin asiasta ja mielellään viitteen kera (esim. nettilinkki) mikäli suinkin mahdollista.

Alla olevasta linkistä voit lukea dokumentin johon perustan väitteeni siitä että SARS-CoV-2 viruksen olemassolosta ei ole todisteita:
https://tokentube.net/d/3467003755/Virusv%C3%A4ittelyn-p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4minen--suomennettu-dokumentista--SETTLING-THE-VIRUS-DEBATE-

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video