Poliisin Kiinniotto, Median luotettavuus, Mielenosoittaminen - Mikael Kivivuori #41

Donate

jbad
Published on May 21, 2021
Poliisin Kiinniotto, Median luotettavuus, Mielenosoittaminen - Mikael Kivivuori #41

Mikko Kemppe


Uudestaan vieraana yleislääkäri Mikael Kivivuori. Mikael on Lääkäri (lääketieteen lisensiaatti, Turun Yliopisto, Lääketieteellinen tiedekunta 2010), työskentelee työterveydessä, erikoistunut kokonaisvaltaiseen hoitoon, henkiseen hyvinvointiin ja elämäntapamuutosten ohjaamiseen.
Mikael Kivivuoren kanssa missä käsittelimme Mikael Kivivuoren saamia potkuja Terveystalolta, korruptiota ja koronatilannetta. Jos haluat katsoa tämän jakson alustuksena tälle jaksolle niin löydät sen täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=-feDM...

Tässä jaksossa käymme läpi mitä Mikaelille on kuulunut sitten viime haastattelun? Mitä mieltä Mikael itse oli Satakunnan lehden ja Aamulehden tekemistä julkaisusta? Mitä mieltä Mikael on poliisin toiminnasta mielenosoituksissa? Uskooko Mikael tieteeseen? Onko mahdollista, että rokotetut voisi olla vaaraksi rokottamattomalle? Miten Mikael käsittää korruption? Miten pienen eliitin valta olisi mahdollista? Onko Mikael “hurahtanut” liian syvälle näiden teorioiden kanssa? Tähtääkö Mikaelin media huomio ja työ vain kuitenkin loppujen lopulta johonkin käärmeöljy kauppaan? Maksaako joku Mikaelille disinformaation levittämisestä? Voiko yleislääkäri nyt kuitenkaan tietää niin paljoa? Mistä Mikaelin asenne ja ajatusmaailma kumpuaa?

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay