USA:n senaattorit tutkivat koronavalheita - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 13, 2021
USA:n senaatin republikaaniedustajat ovat pitäneet yhteisen tiedotustilaisuuden, jossa he vaativat nyt vihdoin vastauksia moniin polttaviin kysymyksiin koskien koronavirusta ja sen alkuperää. Dr. Faucin sähköpostien tulo julkisuuteen on vauhdittanut nyt oikeiden kysymysten kysymistä eri puolilla maailmaa. Viruksen ympärillä jo reilun vuoden ajan velloneet valheet, peittely, korruptio, sensuuri ja salailu alkavat nyt kaikki tulla yhä enemmän ihmisten tietoisuuteen eri puolilla maailmaa.

Senaattorit peräänkuuluttivat puheissaan Big Tech -yhtiöiden vastuuta, jotka ovat nyt jääneet kiinni, kuinka ollakaan ihan oikeasta salaliitosta Dr. Faucin ja median kanssa, kun he ovat kaikki yhteistyössä peitelleet ja sensuroineet niitä, jotka ovat yrittäneet puhua viruksesta virallisen narratiivin vastaisesti. He eivät ole ainoastaan sensuroineet, vaan myös pilkkasivat niitä totuuden puhujia, jotka epäilivät kaiken aikaa viruksen tulleen laboratoriosta.


Senaattori Ron Johnson: "Todisteita tästä mahdollisesta laboratoriovuoto teoriasta on piiloteltu kuukausi tolkulla. USA:n liittovaltion virastot ovat rahoittaneet Anthony Faucin johdolla tämänkaltaisia tutkimuksia jo vuosikausia ja näitä on piiloteltu kuukausi tolkulla. Median ja sosiaalisen median sietäisi hävetä sitä, että he ovat sivuuttaneet tämän kaiken aivan täysin. Meidän tulee myös saattaa media ja sosiaalinen media tästä vastuuseen. Tästä johtuen olemme nyt 18 kuukautta jäljessä COVID-viruksen todellisen alkuperän tutkimisessa. Voi olla, että emme saa kaikkea enää selville, koska Kiinalla on ollut 18 kuukautta aikaa tuhota todisteita. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Kiina olisi syyllinen. He ovat vastuussa. He tiesivät koronaviruksesta, he tiesivät Wuhanissa olevasta tappavan pandemian viruksesta.

Miksi terveysviranomaiset, Dr. Fauci ja media ovat sensuroineet ne lääkärit, joilla on ollut rohkeutta hoitaa potilaita varhaisessa vaiheessa edullisilla ja toimivilla lääkkeillä, miksi näin kävi? Todisteita tulee koko ajan lisää, mutta media ei kerro näistä. Meksikossa on loistavia tuloksia ivermektiinin kanssa. Intiassa on myös hyviä tuloksia, mutta miksi näistä ei uutisoida?Olemme nähneet tutkimuksia, joissa 50-85% kuolemista olisi voitu välttää. Sovella tämä nyt niihin 600 000 amerikkalaiseen, jotka ovat kuolleet."

Lisää ajankohtaisia videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay