Lääkärin VAROITUS tuleva rokote & ihmisversio 2

Donate

Voitontie
Published on Jan 29, 2021
Tekstitimme Carrie Madej nimisen lääkärin varoituksen koskien nykyteknologiaa, joka on nyt tarkoitus yhdistää ihmisen kanssa ensi kertaa tässä suunnitteilla olevassa korona rokotteessa. Kyseessä ei ole todellakaan vain joku uusi normaali rokote, vaan täysin uudenlainen RNA-Rokote.

Tarkoituksena on siis muokata rokotteen ottajat geneettisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että perimämme (DNA) tulisi pysyvästi ja peruuttamattomasti muutetuksi. He pyrkivät tekemään ihmisistä tämän prosessin kautta tuotteita, jotka he omistaisivat patenttiensa kautta lopulta itse.

Ihmisen keho on tarkoitus yhdistää hydrogeelin kautta tekoälyyn. Kehosi lähettää tällöin 24/7 dataa ulospäin, mutta dataa voidaan vastaavasti myös lähettää ulkopuolelta käsin takaisin sinun kehoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinua voitaisiin todella kontrolloida ja ohjailla ulkopuolelta käsin.

”Viranomaiset eivät voi pakkorokottaa meitä, mikäli virukseen on olemassa toimiva hoitokeino. Tästä syystä lääkäreitä sensuroidaan nyt kaikkialla ympäri maailmaa, jos he kertovat näistä koronaan toimivista hoitokeinoista.”

Please, jaa tätä videota ETEENPÄIN, jotta mahdollisimman moni kuulisi näistä suunnitelmistä ennen kuin on jo liian myöhäistä.

Tekstitettyjä asiantuntijavideoita löytyy lisää sivuiltamme www.rapsodia.fi

God Bless You!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay