Sairaalat tappavat potilaita rahaa vastaan - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Sep 3, 2021
Lakimies Thomas Renz vieraili 12.8.2021 Stew Petersin ohjelmassa kertomassa siitä, miten sairaalat tappavat potilaita rahaa vastaan ja uhkailevat lääkäreitä irtisanomisella, jos eivät noudata ylempää annettuja käskyjä.

Tässä suoria lainauksia siitä, mitä lakimies Thomas Renz kertoi haastattelussa:

"He luovat nämä protokollat ja kaikki lääkärit joutuvat noudattamaan niitä. Jos he eivät noudata, he vaarantavat työpaikkansa. Joko luovut perheesi elatuksesta tai suostut tähän ihmisten tappamiseen. Monet terveydenhuollon työntekijät ovat nyt minuun yhteydessä ja me autamme heitä. Olemme nähneet, miten sairaalat valitsevat yhä uudelleen tuotot ihmiselämien sijasta. Ei siis lääkärit, vaan sairaalat. Ei siis hoitajat, vaan sairaalat.

Sairaaloiden hallinto sanelee nyt kaikkialla lääkitykset lääkärien puolesta. Lääkärit pelkäävät työpaikkojensa puolesta. He käyttävät hyväkseen pelkokampanjaa, jotta saavat ihmiset mukaan ja heitä lahjotaan sitten vielä rahalla.

Miksi sairaalan hallinto toimii näin? - Koska he ovat korruptoituneita roistoja, joiden tulisi istua vankilassa murhasta. Ihmiset kertovat minulle päivittäin, miten äiti, isä, veli tai sisko on sairaalassa, mutta heille ei tehdä siellä mitään. He antavat vain remdesiviriä ja laittavat hengityskoneeseen. Se tappaa heidät. Älkää suostuko siihen, sanokaa ei. Te olette viime kädessä kontrollissa heidän hoitamisesta. Älkää antako heidän murhata perheitänne. Nämä sairaalat on ostettu ja myyty... Mutta suurin osa paikallisista lääkäreistä ei edes tiedä tästä, he seuraavat vain ohjeita.

Toivoisin jokaisen lääkärin ja hoitajan nousevan esiin puhumaan. Minulla on kuvia, joissa ihmiset makaavat COVID-teho-osastolla, mutta heitä ei hoideta. Ihmisiä on tapettu sillä, että sairaalat eivät hoida heitä. He tietävät saavansa enemmän rahaa, kun antavat remdesiviriä ja laittavat heidät hengityskoneisiin. He jättävät heidät kuolemaan.

Ja tätä tapahtuu kaikkialla ympäri maatamme. Meillä on terveyskriisi, jossa sairaalat murhaavat ihmisiä, koska he valitsevat tuotot ihmiselämien sijasta. Kyse ei ole lääkäreistä, vaan sairaalan hallinnosta, joka työskentelee yhteistyössä Big Pharman, vakuutusyhtiöiden ja hallituksen kanssa, koska he saavat siitä rahaa. Meidän täytyy pysäyttää tämä perheidemme murhaaminen.

Tiesitkö, että hiljattain julkaistu tutkimus näytti, että 83% raskaana olleista sai piikistä keskenmenon (0-6 kk välillä). He tappavat vauvoja kaikkialla. He tappavat kaikkia. Mitä hittoa me oikein teemme?

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tässä olisi kyse rikollisesta salaliitosta. Tämä on aivan silmiemme edessä, mutta siihen täytyy katsoa. Minä kehotan ihmisiä nyt nousemaan esiin sanomaan tälle: "Ei. Nyt riittää! Emme käytä enää mitään hiton maskeja. Emme ota osaa ihmiskokeisiin emmekä anna lapsiamme ihmiskokeisiin."

Alkuperäinen haastattelu löytyy täältä: https://www.redvoicemedia.com/2021/08/attorney-thomas-renz-drops-bombs-hospital-administrators-killing-for-cash-threatening-docs/

Täältä löytyy aiemmin tekstittämämme videot Stew Petersiltä:
https://rapsodia.fi/?s=stew+peters

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay