Totuuden kuukausi & kehotus rukoukseen

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Apr 5, 2021
Tervetuloa TOTUUDEN KUUKAUTEEN! Tämä kuukausi tulee olemaan todella ainutlaatuinen, sillä tässä kuussa Jumalan Sanan totuus tulee avautumaan meille syvällisemmällä tavalla kuin koskaan aiemmin.

Teimme tämän kuun videosta nyt lyhyemmän kooste-videon, josta pääset kätevästi kuuntelemaan nämä profetaaliset sanat koskien tätä huhtikuuta. Pastori Chris opetti tähän totuuden kuukauteen liittyen näistä Sanan paikoista, joita voit myös tutkiskella itse kotona omasta Raamatustasi: Joh. 17:17; Joh. 14:6; 2. Joh. 1:2; Gal. 2:1-5; Gal. 2:14; Psalm. 91:4; Psalm. 57:1-11

Pastori Chris kehotti meitä myös rukoilemaan, koska tällä hetkellä maailmassa yritetään luoda kahtiajakoa ihmisten välille: rokotetut ja rokottamattomat. Pastori Chris sanoi, että "Aina niin kauan kuin jotain laitetaan ihmisen kehon sisälle (esim. rokote), jokaisella ihmisellä tulisi olla oikeus sanoa kyllä tai ei." Tällä hetkellä kuitenkin niiden elämiä, jotka kieltäytyvät tästä rokotteesta, yritetään tehdä todella vaikeaksi. Ilmestyskirjasta luvuista 13 ja 14 voit lukea siitä, mitä tässä maailmassa tulee tapahtumaan Suuren Ahdistuksen aikana, sen jälkeen, kun Seurakunta on jo ylöstemmattu täältä pois. Saatanalle annetaan ainostaan 3,5 vuotta aikaa toteuttaa näitä pahuuden tekoja ahdistuksen ajan loppupuolella, joita hän kyllä sinnikkäästi yrittää tällä hetkellä saada tapahtumaan jo tässä ajassa. Saatana tietää, että hänen aikansa tulee olemaan lyhyt ja siksi hän yrittää liikkua ennen aikojaan ja voittaa aikaa itselleen.

Tämä on se syy, miksi meidän täytyy rukoilla jatkuvasti. Meidän täytyy rukoilla tätä pahaa agendaa vastaan, jossa yritetään luoda kahtiajakoa rokotettujen ja rokottamattomien välille. Maailma pyrkii siihen, että vain rokotetut voisivat käydä töissä, koulussa ja osallistua yhteiskunnan toimintaan. Ja samalla he pyrkivät myös tekemään rokottamattomien elämästä todella vaikeaa.

On siis olemassa paha agenda, jonka taustalla Saatana vaikuttaa. Jotkut ihmiset tietävät tästä agendasta ja ovat tietoisesti siinä mukana, mutta valitettavasti suurinta osaa niistä, jotka ovat mukana tässä agendassa, käytetään vain pelinappuloina ilman, että he edes itse ymmärtävät sitä.

Tässä maailmassa on pahoja pimeyden voimia, jotka saavat ihmisiä tekemään asioita, joita he eivät todellisuudessa edes tahtoisi tehdä. Tämän vuoksi meidän täytyy rukoilla, koska ainoastaan Jeesuksen Nimessä oleva voima saa nämä pimeyden voimat pysäytettyä.

Kun rukoilemme, me pysäytämme nämä suunnitelmat rokottamattomien ja rokotettujen välillä. Tuhoamme tämän saatanallisen työn ja leikkaamme sen pois kansakunnistamme, niin ettei Saatana eikä pimeyden voimat voi enää kontrolloida maailman kansakuntia. Murramme heidän vallan ja voiman maailman kansakuntien johtajien elämien yltä. Pysäytämme kaikki heidän pyrkimyksensä ja julistamme, että he eivät voi mennä eteenpäin näissä pahuuden suunnitelmissaan. Halvaannutamme kaikki paholaisen pyrkimykset ja pysäytämme pimeyden voimien suunnitelmat kansakuntien hallituksissa. Nyt ei ole Saatanan aika, joten hän ei voi tehdä sitä, mitä hän tahtoisi tehdä. Hänellä ei ole lupaa Jumalalta tehdä näitä asioita, joita hän pyrkii nyt viemään eteenpäin. Hänen aikansa kyllä tulee Raamatun mukaisesti, mutta nyt ei ole hänen aikansa. Joten pysäytämme kaikki pahuuden teot Jeesuksen Nimessä ja leikkaamme niiden vaikukset pois maailman kansakunnista ja hallituksista.

Pastori Chris kehotti meitä kaikkia rukoilemaan joka päivä aina 12.4.2021 päivään saakka näiden sanojen mukaisesti. Hän pyysi meitä käyttämään näitä samoja sanoja rukouksessa, joita hän käytti itse johdattaessaan meidät rukoukseen tässä Huhtikuun Ehtoollis-servicessä. Seurakuntana me voimme pysäyttää ja pidätellä näitä pahuuden töitä etenemästä, koska meille on annettu Jeesuksen Nimi, jossa on voima ja auktoriteetti kaiken muun yli.

Pääset kuuntelemaan tämän Pastori Chrisin opetuksen tähän rukoukseen liittyen kohdasta 32 min alkaen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video