Kaikille lääkäreille ja hoitajille on annettava potkut

Donate

AITO Voodoo Denier
Published on Sep 27, 2021
Silmienavausta lääkäreiden ja hoitajien ammattitaidon ja lääketieteen suhteen – ja myös meneillään olevan kansanmyrkytysoperaation (rokotusten) suhteen.
Poimin muutamia kohtia Amandha Vollmerin videosta ”Fire Them All - ADV Speaks.”
https://www.bitchute.com/video/CNSUThTvs1wj/
Kaikille lääkäreille ja hoitajille on annettava potkut. Eikö jo tämä seuraava YLE:n juttu riitä perusteeksi ? Nämä terveydenhuollon "ammattilaiset" eivät tunnu tietävän ihmisen terveyden hoitamisesta YHTÄÄN mitään, kts. https://yle.fi/uutiset/3-12114606

Sitten itse videoon.
Siis ”antakaa potkut heille kaikille.”
(2:44) Nykyiset systeemit horjuvat vakavasti, eivätkä ne auta ihmiskuntaa. Meidän on tuotava vanhat kansanparannusmenetelmämme takaisin. Meidän on säilytettävä tietämyksemme nyt, ja meidän täytyy erottaa jyvät akanoista ja saavuttaa varmuus siitä, mitä aiomme tehdä ja miksi ja mitä lääkekaapeissamme on. Tärkeää on myös, että annatte potkut heille. Teidän on annettava potkut näille puoskareille. Te ette voi kuunnella heitä. He ovat hyvin vaarallisia.
Nyt (alkukesällä 2021) he sallivat joissakin paikoissa sellaisen vaikutelman syntyä, että kaikki on palautumassa jälleen normaaliksi. Tämä on heidän pieni metkunsa. He antavat asioiden näyttää siltä, että he ovat katsoneet nyt hyväksi ottaa paineventtiilin pois päältä ja sallia kaiken näyttää jälleen erinomaiselta, koska ihmiset ovat ottaneet rokotuksia ja kaikki on nyt hyvin, koska he ovat vain totelleet ja olleet oikein hyviä orjia, joten nyt heille annetaan hieman kesäistä kesäaikaa, kesä- kesä- kesäaikaa. Kuitenkin kun syksy tulee, ihmisiä alkaa kuolla. He ovat sairaita, he eivät voi päästä eroon myrkyistä, ja he ovat todella sekaisin.
Silloin he (kultti) alkavat syyttää meitä, jotka olemme tienneet ja ymmärtäneet heidän VIHELIÄISEN huijauksensa ja pysyneet poissa heidän myrkyistään emmekä naamioi itseämme kasvovaipoilla, meitä, jotka todella tiedämme, mitä on tapahtumassa. Emme ole aivopesussa, emme ole pieniä zombeja, ja kun noita aivopestyjä zombeja kuolee, siitä syytetään meitä, koska emme ottaneet heidän kokeellista piikkiään ja siksi ”meidän tähtemme kaikki kuolevat.”

Tuo on kuin kaikkien aikojen suurin syntipukiksi tekeminen. Se on kuin kuinka he voivat tuntea itsensä niin syyllisiksi kuin mahdollista ja syyttää siitä meitä, tai kuinka he voivat olla ottamatta mitään vastuuta terveydestä, hyvinvoinnista ja tiedosta ja sitten vain heittää tuo vastuuttomuus heränneiden ihmisten joukon päälle? Näin asiat näyttävät menevän.
No, aika tikittää, koska me siirrymme eteenpäin, ja me siirrymme eteenpäin ilman heitä. Tämä on se, mitä todella on tapahtumassa, ja välissä on hyvin selvä viiva: joko heräät ja ymmärrät ja siirryt tai olet rokotusten puolella. Minä en ole menossa rokotusten puolelle, ja tiedän, etteivät useimmat teistä täällä ole menossa rokotusten puolelle, ja voitte nähdä, kuinka surullista on, kun jotkut rakkaistanne ja perheenjäsenistänne ovat antaneet sielunsa rokotuksille, tahtoen tai muuten vain, kuin ajattelematta edes lainkaan, tekemättä edes minkäänlaista tutkimusta, lukematta edes aineosia, kysymättä edes, keitä nämä ihmiset ovat, vain mennen siihen suuntaan ja sanoen, että television katsominen on hyvä asia. No, se on tien pää teille, ihmiset!
Kun me siirrymme eteenpäin, kaikki systeemimme muuttuvat. Jos käytte näiden lääkäreiden vastaanotoilla, joudutte sota-alueelle, joudutte heidän kulttinsa syyllistämiksi syntipukeiksi.

(8:01) Olen viime viikkoina kuullut ihmisten kertomuksia näiden niin sanottujen lääkäreiden (he eivät ole edes ansainneet mitään oikeaa titteliä itselleen) aiheuttamista vahingoista ja heidän inhottavasta käytöksestään. He ovat roskaväkeä, mutta pahempaa vielä: he ovat syvässä, syvässä kultissa, eikä heillä itse asiassa ole mitään parantavaa asiaa. Meidän on annettava heille potkut. Meidän on lakattava ajattelemasta, että heillä olisi vielä jokin arvo. Heillä todellakaan ei ole mitään arvoa. Jopa perusasioita jää heiltä tekemättä. Meidän on nyt itse opeteltava tekemään niitä, esimerkiksi ostamalla heidän kirjojaan.
Älkää menkö heidän vastaanotoilleen. Lakatkaa tukahduttamasta kaikkea heidän myrkyillään; he antavat teille vain myrkkyjä, siinä kaikki. He eivät anna teille neuvoja, he eivät anna teille vaihtoehtoja, he antavat teille vain enemmän heidän invasiivisia (kajoavia), vahingollisia, typeriä ja virheellisiä testejään, jotka eivät anna teille muuta kuin ”hyvin pahalta näyttää, ehkä sinun pitäisi lopettaa tekemästä sitä, ehkä.” Älkää antako heille enää lisää tietoja itsestänne. Älkää antako heille enää lisää vertanne. Älkää ottako heidän rokotteitaan. He yrittävät tyrkyttää niitä. He ovat hukassa, joten antakaa heille potkut. Meidän on korjattava ajattelumme täydellisesti. Nyt on aika ymmärtää, että keho on viisas ja tietää, mitä se tekee. Kun se on poistamassa jotakin, se tuottaa oireen, mutta se oire on tilanteen korjaamista. Se ei ole ongelma.
Kuulin jälleen uuden tarinan heistä tänään. Sairaanhoitaja ärähti pahasti 4-vuotiaalle lapselle, joka ei halunnut hoitajan piikittävän hänen suoneensa ja veti ruiskun pois. Hoitaja alkoi uhkailla lasta. On aivan uskomatonta, mitä nämä hoitajat ja lääkärit ja ravintofysiologit ja idiootit tekevät ihmisille. He vahingoittavat heitä ja sitten syyllistävät heitä ja loukkaavat heitä entistä enemmän. He ovat psykopaatteja, kyllä, he ovat psykopaatteja. En näe heissä minkäänlaista ansiota tai arvoa. En kunnioita heitä millään tavalla.
He ovat sairaita. Lisäksi he tekevät erilaisten sairauksien kultteja, oman peruskulttinsa alakultteja: on diabetes-kultti, on sydänsairaus-kultti jne., ja systeemi on pilannut nämä ihmiset siinä määrin, että he takertuvat sairauteensa kuin voitonmerkkiin. Heillä on pieniä sairausklubeja, eivätkä he koskaan tee mitään muutoksia elämässään. He syöttävät rahaa ns. seuroilleen, jotka ovat hyödyttömiä ja ovat tekevinään jonkinlaisia tutkimuksia.
Tällaisia he ovat ja tällaista on heidän pelinsä. Älä ole yksi heistä. Älä ole osa tuota. Pysy poissa. Sinun on annettava potkut jokaiselle heistä.
He sanovat, että pohjimmiltaan mistään ei voi parantua. Heidän typerä rokotteensa antaa lapsille diabeteksen, ja useimmat lapsuusajan diabetekset eivät ole itse asiassa muuta kuin sitä, että puoskarit myrkyttävät heitä, vahingoittavat heitä ja loukkaavat heitä ja tästä syystä he ovat sairaita. Sitten he sanovat vastaanotoillaan, että hoitona on oltava insuliini eikä mikään muu, ja insuliinihoito kestää koko eliniän, ja se on sen tarinan loppu. Tuo ei paranna. He ovat pelkkiä valehtelijoita.
Jos kukaan ei välitä, me opetamme vain hitaan tappamisen metodia, kunnes lääketieteestämme ei ole mitään jäljellä, ja jokaisen on jäätävä idiootiksi, ääliöksi ja aivopestyksi kultin jäseneksi, joka ajattelee, että virukset ovat todellisia ja että maskin kanssa ympäriinsä kulkeminen on hieno asia. Jäätävä tuollaisiksi ihmisiksi? Hyvä. Potkut. Potkut. Potkut.

(22:04) Viruksia ei ole olemassa.
(22:39) Jos etulinjan lääkärit tyrkyttävät lääkkeitä sairauteen, jota ei ole olemassa, silloin meillä on ongelma.
(23:38) Meidän täytyy suojella energiakenttiämme. Meidän täytyy ymmärtää, mitä meidän energiakenttämme ovat. Luuletko, että kukaan näistä sairaaloiden idiooteista edes ottaa huomioon, että energiakenttiä on olemassa? Kysy joltakin heistä. He ajattelevat, että olet hullu.
(28:55) Lakkaa ajattelemasta näitä ääliöitä. Älä mene heidän vastaanotoilleen. He ovat vaarallisia.
(30:41) En halua edes olla näiden sätkynukeiksi tulleiden ihmisten energiakenttien lähistöllä, koska luulen, että monet heistä ovat menettäneet yhteytensä sieluunsa nyt. Luulen, että he ovat hukassa. Luulen, että tämä on sielunkorjuuta monille heistä. Haluatteko, että jotakin noin törkeää pääsee tunkeutumaan energiakenttäänne? Minä en halua. Suojelen itseäni niin kiivaasti kuin mahdollista. Tulkaa pois pelon paikasta, koska pelko on vastakohta: mitä pelkäät, sen vedät lähelle, joten tulet vain tuottamaan lisää ongelmia, jos vain pelkäät heitä. Minä en pelkää aivottomia zombeja. Minun ei tarvitse pelätä näitä täysin hukassa olevia ”ihmisiä.” He vajosivat täysin psykologisen operaation palkkalaisten pesäpaikaksi. He eivät edes ymmärrä, että se on psykologinen operaatio; he ajattelevat, että kaikki on hienosti.

(36:03) Älkää antako heidän leikata itseänne, älkää antako heidän pelotella itseänne ottamaan heidän myrkkyjään, ja muutahan heillä ei olekaan. Heillä on vain myrkkyjä. He eivät edes kerro teille, että tämä rohto on vaarallista, että tämä rohto voi antaa teille sairauksia, että tämä rohto voi tappaa teidät.
(40:59) Jos olet menossa lääkärin vastaanotolle, niin harkitse asiaa tarkoin, koska he valvovat, ovat mukana huijauksessa, ovat myös petollisia ja kaikki, mitä he tekevät, on ihmisten vahingoittamista. Eläinlääkärit eivät ole yhtään parempia. He ovat inhottavia, erittäin inhottavia, samanlaisia kuin lääkärit: kortisolia, rokotteita, antibiootteja, typeriä ahdistuslääkkeitä, vahingoittavat elinjärjestelmiä, säteilyttävät elinjärjestelmiä, leikkaavat pois elimiä, leikkaavat pois kasvannaisia. Kaikki, mitä he tekevät, on puoskarointia, helvetinmoista sontaa, ei-lääketieteellistä roskaa.
(47:48) Pääviestini on, että nämä kuolemanenkelit, kuoleman kultti, taikashow’n papit ja papittaret, eivät ansaitse teidän läsnäoloanne. Ainoa tapa, jolla se poistuu, on se, että lakkaamme olemasta mukana. He tulevat tekemään sitä, mitä he tahtovat tehdä, koska ihmiset ajattelevat, että he tekevät hyviä asioita, kun he tekevät pahoja asioita, ja tämä on ongelma, noin tapahtuu juuri nyt. Ihmiset ajattelevat, että jonkun toisen henkilökohtaiseen vapauteen sekaantuminen tai ihmisten oman kehon itsemääräämisoikeuden loukkaaminen on hyvä asia. He uskovat ne valheet, joita heille kerrotaan.
He uskovat, että on olemassa laumaimmuniteetti, että se on todellinen asia, eivätkä he ole millään tavalla tutkineet näitä asioita ja alkavat toistaa TV:stä kuulemiaan sanoja ”laumaimmuniteetti”, ”laumaimmuniteetti.” Tiedättekö, mitä tuo sana tarkoittaa? Sitä ei ole olemassa. Se ei ole mitään. Rokoteteollisuus keksi sen kaupatakseen teille pahuksen myrkkyjään, joita te olette ottaneetkin ja sitten ihmettelette, miksi olette sairaita. Olette niin aivopestyjä, ettette osaa laskea yhteen yksi ynnä yksi ettekä ymmärrä asiaa. Te ette kykene näkemään, että ensin saatte rokotuksen ja sitten voitte huonosti, ja sitten kuolette vuoden päästä. Kukaan ei näytä näkevän yhteyttä, koska kukaan ei halua nähdä; he ovat sokeita, koska he kieltävät olevansa väärässä, kieltäytyvät myöntämästä virheitään, kieltäytyvät siirtämästä syrjään egoa, kieltäytyvät tekemästä tuota työtä.

(55:52) Ei enää lääkäreiden vastaanottoja, ei enää hammaslääkäreiden vastaanottoja (AV on kehittänyt omat hoitotavat). Hammaslääkärit ovat inhottavia. Pian hammaslääkärit, lääkärit ja hoitajat, kaikki nämä työteliäät ja tuhoa tuottavat ääliömurhaajat ovat kadonneet, aika alkaa olla täynnä. Meidän on aika muistaa, keitä me olemme, ja tuoda se takaisin ja tuoda takaisin vanha tietämyksemme.
(1:04:43) He antavat (paikallisella torilla Kanadassa) jäätelöä lapsillemme, jos he ottavat rokotuksen. He ovat hirviöitä, he ovat saatanallisia, ymmärrättekö, miten tolkuttomia he ovat. Poliisi suojelee murhaajia, he murhaavat lapsiamme, ja ympärillä on vanhempia, jotka yrittävät päästä sisään pelastaakseen lapsensa, alaikäiset lapsensa.
(1:17:08) Et voi sanoa, että rokote estää sinua saamasta tautia, kun sinulla on valetestit ja valesairaudet etkä osaa edes määritellä, mikä sairautesi on. Kuinka voi olla rokotteen tehokkuus, kun ei ole edes tautia? Olette huijareita, ette tee tiedettä. Te keksitte sontaa, sitä te teette elannoksenne.
Ja he luulevat olevansa hyvin tärkeitä. Sitä on ego.

[suomentajan loppupäätelmä: lääketiede ja sen hallinto ja henkilöstö – myös tuleva tappojärjestelmä sote – ovat kansaamme tuhoava valtava pahanlaatuinen syöpä, saatanallinen kultti, murhakultti].

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay