Hannah Rohkea Regressio 028 Avatar-teknologia, tähteläiset Maan korkeakoulussa

Donate

Hannah Rohkea
Published on Mar 6, 2021
Selvänäköistä kanavointia hypnoosissa. Näkijänä Heidi Kukka.
Kauan sitten jo pidemmälle kehittyneitä sieluja värvättiin vapaaehtoisina Maahan käymään läpi koulutusohjelmaa, jossa he rankkojen ja traumaattisten elämien kautta tutustuisivat pimeyteen tutkien ja itse kokien sen eri puolia. Nämä sielut ovat niitä, joita nyt nimitämme tähteläisiksi.
Tähän elämään tähteläiset ovat lähetetty erityisen teknologian avulla, joka suojaa heitä hukkumasta Maan manipuloivaan sumuun ja täällä vallitsevaan pimeyteen. Tähteläisten elämän alkuosa on tyypillisesti vaikea, sillä heidän on tarkoituskin muistaa se pimeys, jota he ovat monissa elämissä kokeneet.
Tämä teknologia on päätynyt myös pimeän puolen käsiin ja he käyttävät sitä Maassa omiin tarkoituksiinsa. Siinä missä valon puoli käyttää sitä vahvistamaan inkarnaation sieluyhteyttä, käyttää pimeä puoli sitä erottaakseen kehon ja sielun ja lähettää Maan päälle sieluttoman avatar-kehon, kloonin, jota ohjaillaan toimimaan pimeän agendan toteuttamiseen Maassa. Mutta ohjaus ei enää toimikaan ihan niin kuin ennen. On kuin järjestelmään olisi tullut jokin odottamaton vika, jonka syy ei ole selvillä.
Maassa ihmisten sielun energiaa painaa alaspäin säteilytaajuus, joka on kuin likaisen vihreää sumua. Tuota taajuutta lähetetään siihen tarkoitukseen kehitetyistä laitteista pallolta, jonka tunnemme Kuuna. Jos tuo säteily poistuisi, ihmiset heräisivät kuin pitkästä unesta.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.
Heidin kanavat löytyvät YouTubesta nimillä Tunnekukka, jossa hänellä on energioiden tulkintaan perustuvia katsauksia maailmanmenosta, sekä kanava Rakkauden Alkemistit, jolla hän käsittelee liekkimatkan kiemuroita.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay