Rokotekuolemat: 13 616 kpl, haittavaikutukset: 468 065 kpl - Rapsodia.fi -editointi

Donate

Rapsodia.info
Published on May 19, 2021
Ihmisiä kuolee nyt todella paljon kaikkialla ympäri maailmaa näihin kokeellisiin koronarokotteisiin. Media peittelee todellisia faktoja ja numeroita. Media ei myöskään suostu uutisoimaan juuri mitään negatiivisessa valossa tätä heidän "pyhää lehmäänsä" eli tätä heidän yhtä ja ainoaa "pelastavaa" rokote-agendaa koskien.

Me kokosimme nyt videolle faktoja maailmalta ja Suomesta. Vanha sanonta sanoo: "Numerot eivät valehtele, mutta ihmiset valehtelevat." Joten käydään nyt läpi sekä faktoja ja numeroita siitä, mitä tulee näihin koronarokote-kuolemiin ja haittavaikutuksiin. Tässä täytyy toki ottaa huomioon nyt myös se, että viranomaisten rokotehaittajärjestelmiin kirjataan näistä todellisista rokoteongelmista vain murto-osa.

Harvard Medical School on tehnyt CDC:n (USA:n tautikeskus) rahoittamana tutkimuksen USA:n VAERS-rokotehaittajärjestelmään raportoitavista haittavaikutuksista, jossa todettiin, että vain alle 1% rokotevahingoista raportoidaan tähän viranomaisten ylläpitämään järjestelmään!

Meidän THL ja Fimea näyttävät seuraavan myös globaalia agendaa. Fimea on hiljattain ilmoittanut, että tavallisimmista haittavaikutuksista ei ole enää edes tarpeen raportoida heille. Lääketeollisuuden harjoittama ja ajama korruptio onnistui jo vuonna 2017 poistamaan suomalaisilta lääkäreiltä ja hoitajilta velvollisuuden ilmoittaa rokotehaitoista rokotehaittarekisteriin, jotta tämä karmea todellisuus rokotteista ja siitä, mitä varsinkin juuri nyt on tässä PLANdemiassa meneillään, ei pääsisi paljastumaan suurelle yleisölle.

Jaetaan tätä tietoa nyt jokainen rohkeasti eteenpäin, koska ihmisiä kuolee koko ajan täällä Suomessakin sen takia, että he menevät ottamaan näitä kokeellisia rokotteita heille annetun väärän ja valheellisen tiedon takia. Pidetään huoli siitä, että teemme kaikkemme, että tätä totuudenmukaista tietoa on myös tältä toiselta laidalta saatavilla omissa maailmoissamme oleville ihmisille.

Tästä linkistä löytyy tekstittämämme rokote-videot:

https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay