MASSAPSYKOSI - Miten koko väestöstä tulee mielenterveysongelmainen?

Donate

AmericanBigfoot
Published on Aug 24, 2021
Konekäännökseni on jonkun youtubeen englanniksi kirjoittama litteraatti.
litteraatissa on on "mustia aukkoja". VK:ssa pitää klikata tekstitys päälle.

After Skool
2 milj. tilaajaa
Tämä video on tehty yhteistyössä Academy of Ideasin kanssa. He luovat videoita, joissa selitetään historian suurten ajattelijoiden ajatuksia auttaakseen toimittamaan maailmaan lisää tietoa, voimaannuttamaan yksilöä ja edistämään vapautta. Käy katsomassa heidän youtube-kanavaltaan lisää loistavaa sisältöä. https://www.youtube.com/c/academyofideas tai vieraile heidän verkkosivuillaan saadaksesi lisätietoja https://academyofideas.com/.

Tällä videolla tutkimme kaikista psyykkisistä epidemioista vaarallisinta, joukkopsykoosia. Joukkopsykoosi on hulluuden epidemia, ja sitä esiintyy, kun suuri osa yhteiskunnasta menettää kosketuksen todellisuuteen ja vajoaa harhojen valtaan. Tällainen ilmiö ei ole mikään kuvitelma. Kaksi esimerkkiä massapsykooseista ovat 1500- ja 1600-luvun amerikkalaiset ja eurooppalaiset noitavainot sekä totalitarismin nousu 1900-luvulla.

Tällä videolla pyritään vastaamaan joukkopsykooseihin liittyviin kysymyksiin: Mitä se on? Miten se alkaa? Onko sitä esiintynyt aiemmin? Onko meillä nyt sellainen? Ja jos on, miten joukkopsykoosin vaiheet voidaan kääntää?
Tämä video vaati valtavasti työtä. Se on todella rakkauden työ, ja jos arvostat tätä videota ja haluat auttaa tukemaan uusien videoiden luomista, harkitse After Skoolin tukemista Patreonissa - https://www.patreon.com/AfterSkool.

Hanki After Skoolin lastenkirja - Miksi maiden liput eivät käytä violettia väriä? https://www.amazon.com/Dont-Country-F....
Ota yhteyttä https://www.afterskool.net/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay