Hannah Rohkea Regressio 025.2 Jumalan ja Saatanan pelikenttä 2

Donate

Hannah Rohkea
Published on Feb 17, 2021
Tässä session jälkimmäisessä osuudessa henkilö kokee edellisen elämän Afrikassa miehenä, jolla on syvä yhteys eläimiin ja hän toimii riistanvartijana. Salametsästäjät ovat riesana ja eräänä päivänä hänenkin kohtalonsa on päättää päivänsä salametsästäjien käsissä. Nämä tapahtumat ovat kuitenkin heijastuneet hänen nykyiseen elämäänsä ja niiden kaikuja on sydämen kaipaus Afrikan elämänrytmiin. Tuon kaipauksen tarkoituksena on toimia tiennäyttäjänä uudelle matkalle Afrikkaan, josta henkilö tulee noutamaan palan Afrikan aurinkoa tänne Pohjolaan.
Itselleni tämä oli hyvin koskettava sessio, jossa näyttäytyi pienoiskoossa koko elämän kirjo kaikessa viisaudessaan ja kauneudessaan, kuinka Saatanan ja Jumalan pelikenttä käytännössä toteutuu. Editoituani videon ja katsottuani sen läpi pariin kertaan, se jäi vahvasti mieleeni pyörimään. Aloin näkemään ne syvät elämän lain opit, jotka noihin näennäisesti julmiin tapahtumiin sisältyivät, kuin mitä puhtaimpina ja kauneimpina timantteina kiedoittuina likaisten, haisevien rääsyjen suojaan. Ne olivat kuin se pieni valkoinen piste Yin & Yang -symbolin mustalla puolella. Se on se valo, joka Saatanassakin on. Ja kuinka se musta piste Yin & Yang -symbolin valkoisella puolella on sitä, miten Jumalan on annettava lastensa lähteä matkalle pimeyteen etsimään itse näitä timantteja. Kun he lopulta siellä pimeyden keskellä heräävät valoon, palaavat he takaisin viisaampina ja kypsempinä, syvästi tietoisena valosta ja varjoista, ymmärtäen täydesti tuon itsessäänkin kantamansa symbolin ja osaten tehdä tietoisia valintoja valon ja pimeyden välillä. Se on Saatanan lahja meille.
Vaikka teoriassa tietääkin, että olemme täällä kokemassa elämän oppiläksyjä, niin kärsimyksen kauneuden oivaltaminen sisäisesti sai minussa aikaan merkittävän muutoksen. Oma kärsimyspolkuni on ollut pitkä ja raskas, monien elämien traumojen ketju ja olen tuntenut syvällä sisimmässäni olevani sieluani myöten uupunut sen koettelemuksien seurauksena, enkä ole täysin ymmärtänyt tämän kaiken koettelumuksen tarkoitusta. Elämä on näyttäytynyt julmana pelinä, jonne sielu heitetään kuin myrkkyliemeen ja välillä nostetaan ylös ja katsotaan, että vieläkö se on hengissä ja sitten paiskataan takaisin alas seuraavaan liemeen. Nyt tämän oivalluksen myötä matkani jättämä väsymys ja tuska vaihtuivatkin kiitollisuudeksi siitä, että olen saanut tämän polun kulkea ja näen elämän tanssin kauneimpana ikinä. Olen syvästi kiitollinen Heidi Kukalle siitä, että saan tämän session ja tämän kokemuksen jakaa kanssanne.
Sessio tuo hienosti esiin myös sen, miten elämän punainen lanka ulottuu pitkälle tämän nykyisen elämänjanamme ulkopuolelle. Niin ennen sitä kuin sen jälkeenkin. Ikuisuudesta ikuisuuteen.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay