He tappavat Itävallan koko väestön - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 3, 2021
Tämän videon julkaisu maksoi tiedemiehen hengen
Saksalainen aktiivihiilen kemian tohtori Andreas Noack julkaisi tämän varoitus videon 23.11.2021, jonka seurauksena hänet mitä ilmeisimmin murhattiin. Tohtori Noack paljasti videolla Espanjan Almerian yliopiston professori Pablo Campran tekemistä grafeenihydroksidi löydöksistä, kun hän oli tutkinut koronarokotteita micro-Raman spektroskoopilla. Tohtori Noack kertoo videolla, miten rokotteen sisältämät nanokokoluokan grafeenihydroksidi partaterät leikkelevät ihmisiä sisäisesti ja ovat näin ollen vastuussa rokotteiden yleisimmistä haittavaikutuksista, kuten verihyytymistä, verenvuodoista ja sydänongelmista. Tämä selittää myös lukuisten huippu-urheilijoiden äkillisiä kuolemia.

Tohtori Noackin omasta äkillisestä kuolemasta on liikkunut monenlaisia huhuja ja teorioita suuntaan jos toiseenkin. Kun ymmärrämme minkälainen pimeyden agenda on parhaillaan asetettuna tekemään tuhoaan kaikissa maailman kansakunnissa, silloin on myös helppo yhdistellä tämän saatanallisen palapelin palasia toisiinsa. Kun katsomme tämän videon, voimme ymmärtää, miksi se maksoi tämän rohkean kemistin hengen. Hän kertoi totuuden kovaa ja korkealta. Hän varoitti ihmisiä pakkorokotuksilla tehtävästä kansanmurhasta.

Raamattu kertoo, että Saatana, joka hääräilee kirjaimellisesti kaiken tämän pahuuden takapiruna, on ollut murhaaja alusta saakka. Saatana on myös valehtelija ja valheen isä. Kaikki tähän maailman silmittömään pahuuteen heränneet ihmiset tietävät ja ovat saattaneet kokea ihan omakohtaisestikin sitä, miten vastapuoli tykkää käyttää ankaraa sensuuria aseenaan tässä sodassa. Murha on sensuurin äärimmäinen muoto. Tohtori Andreas Noack tiesi tämän sodan riskit. Hän pyytää tällä viimeisellä videollaan jakamaan tätä tietoa kaikkialle eteenpäin, joten tehdään se. Ja jatketaan taistelua.

Tässä on lainauksia videolta tohtori Noackin viimeisistä sanoista:

"Itävalta määräsi ensimmäisenä maana rokotepakon. He tappavat Itävallan koko väestön. Schallenberg on tästä vastuussa. Hän tarvitsee oikeanlaiset neuvonantajat. Meillä on kerran jo ollut itävaltalainen, joka toi kärsimystä ja kuolemaa koko Euroopalle.

Minä vetoan teihin, että jakaisitte tätä videota kaikkialle. Schallenbergille täytyy lähettää satoja tuhansia viestejä. Hänen täytyy tietää, että tässä on kyse partateristä, joiden tarkoituksena on tappaminen. Ja jos hän tietää tämän ja jatkaa silti, hän on massamurhaaja, joka kulkee Hitlerin jalanjäljissä. Tämän täytyy tulla nyt julki.

Kemistinä näkemykseni on, että nämä ovat partateriä. Ja tiedän sen, miten vähän lääkärit ymmärtävät kemiasta. Mutta he laittavat tämän kemian ihmiskehoihin, pieniin lapsiin ja raskaana oleviin naisiin.

Ja nyt, kun te lääkärit tiedätte, mitä te teette? Jos te jatkatte eteenpäin, te olette murhaajia. Jakakaa tätä. Kirjoittakaa tästä lääkäreille ja poliitikoille. Ja jos te jatkatte tätä, lupaan sen, että yksikään oikeussali ei tule pelastaman teitä. Te toteutatte tässä massamurhaa. Itävalta on tästä vastuussa. He aloittivat tämän rokotteen pakottamisen.

Schallenberg tarvitsee parhaat mahdolliset neuvonantajat. Jos hän ei kykene valitsemaan sellaisia, hänen tulee erota. Ja sama pätee terveysministeriin. Mikä on pätevyytenne? Te olette aikeissa rokottaa Itävallan koko väestön partaterillä, jotka eivät hajoa biologisesti.

Jaa tätä videota eteenpäin. Kirjoita tämä sanoma. Laittakaa tämä USB-tikuille ja lähettäkää se poliitikoille ja lääkäreille. Ja tehkää heille selväksi: Jos te jatkatte tätä, te olette murhaajia."

Tässä on tekemämme aiempi video, jolle kokosimme tähän tapaukseen liittyvää materiaalia: https://rapsodia.fi/saksalainen-tiedemies-murhattiin-2/

Tästä linkistä löytyy tohtori Noackin viittaus espanjalaisen professori Pablo Campran raporttiin: https://www.docdroid.net/Ov1M99x/official-interim-report-in-english-university-of-almeria-pdf

Tästä löydät koko videolla käytävän keskustelun tekstin muodossa: https://rapsodia.fi/wp-content/uploads/2021/12/Saksalainen-kemian-tohtori-Andreas-Noack-23.11.2021.docx

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay