Hannah Rohkea Regressio 034.3 Feminiini ja maskuliini paratiisissa

Donate

Hannah Rohkea
Published on Apr 2, 2021
Selvänäköistä kanavointia hypnoosissa. Näkijänä Heidi Kukka. Löydät Heidin myös hänen omalta Tunnekukka YouTube-kanavaltaan.
Alussa Aatami ja Eeva näkivät toinen toisensa täydellisinä. Ei ollut häpeää, kumpikaan ei tuntenut mitään syytä hävetä kehoaan ja he olivat alasti. Mutta sitten tuli pimeys kuiskuttelemaan Aatamin korvaan, että Aatamilla olisi mahdollisuus parempaankin ja alkoi osoitella vikoja Eevassa. Pimeys sai uskoteltua Aatamille, että hän on luomakunnan kuningas ja hänen olisi syytä tavoitella täydellistä naista, isompaa valtakuntaa, kaikkea parempaa, kaikkea rikkaampaa.
Aatami alkaa pitää itseään Eevaa parempana ja pyytää pimeydeltä apua täydellisen naisen luomiseksi. Pimeys lupaa auttaa, kunhan Aatami antaa hänelle omaa energiaansa. Näin saapuu paratiisiin toisen nainen ja saadaan aikaan kateus ja Eeva alkaa tutkia omaa vartaloaan ja verrata. Syntyy häpeä. Syntyy hylätyksi tulemisen tunne.
Mitä Eevan kuuluisi tässä tilanteessa tehdä miehen suosiosta kilpailemisen sijaan olisi vain heilauttaa hiuksiaan, todeta kuinka upea onkaan, lähteä lätkimään tilanteesta ja nauttia elämästään. Nyt maskuliini käy läpi omaa egon kuolemaansa ja on aika luopua aina enemmän ja aina paremman tavoittelemisesta. Myös maskuliinin naisessa on aika tervehtyä ja oppia laittamaan rajoja.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com tai facebookissa sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta ja lähetän sinulle linkin sitä kautta

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay