Pakolliset rokotukset - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 20, 2020
Tahdotko sinä, arvoisa suomalainen, elää tulevaisuudessa globaalissa natsi-Saksassa?

Tulkkasimme sinua varten osan Pastori Chrisin opetuksesta yhdestä Globaalin Rukouspäivän lähetyksestä, jossa hän avaa meidän kaikkien silmiä näkemään tämän pysäyttävän maailmantilanteen & globaalin koronaviruspandemian taustalla vaikuttavia voimia ja agendoja.

Tämän globaalin koronaviruspandemian seurauksena valtiot ympäri maailmaa ovat nyt sulkeneet rajansa. Ihmiset odottavat pelokkaina kodeissaan pelastusta tähän tilanteeseen, jonkinlaista normaalin elämän mahdollistavaa ratkaisua. Mitä pikemmin, sitä parempi. Bill Gates, innokas rokotemies ja Microsoftin perustaja, on hääräillyt jo pidempään erilaisten mikrosirujen sekä rokotteiden parissa, mm. ID2020 -projektin yhteydessä, ja on nyt tuomassa markkinoille pikavauhtia rokotteen ratkaisuna tähän merkilliseen maailmantilanteeseen. Tämä rokote tulisi olemaan täysin poikkeuksellinen: kaikille pakollinen ja täysin uudentyyppiseen kvanttipistetatuointiin sisältyvä. Näin ollen siinä tulisi siis olemaan sekä digitaalinen henkilökortti (mikrosiru) maailmankansalaiseksi, itse rokote kuten myös rokotustodistus.

Pastori Chris nostaakin esiin erittäin huolestuttavan seikan pakollisten rokotusten seurauksista; rokotekieltätyjistä tulisi tällöin “uusia juutalaisia”, joukko yhteiskunnan ulkopuolelle suljettuja, omista lapsistaan erotettuja ihmisiä. Pastori Chris kertoo, että tämän rokotteen yhteydessä annettava mikrosiru tulisi olemaan itse asiassa Raamatussa kerrottu pedon merkkí, jonka ottamisesta Jumalalla on hyvin tiukka ohjeistus: ÄLÄ OTA SITÄ. Tämän mikrosirun avulla ihmistä ei voitaisi pelkästään tunnistaa, vaan myös hänen ajatuksiaan pystyttäisiin kontrolloimaan tämän uuden teknologian mahdollistamin keinoin. Näin ollen ihminen itse ei enää olisi itse itsensä johtaja, vaan täysin altis ulkopuolisten ihmisten ohjailulle.

Pastori Chris kehottaakin meitä kaikkia tutkimaan asioita itsenäisesti, jotta jokainen meistä voisi tehdä itse omat johtopäätöksensä, sekä kieltäytymään tietysti pedon merkin ottamisesta. Meidän kaikkien tulisi nyt esittää tässä tilanteessa kysymyksiä, sillä pelokkaat ihmiset eivät tuo näkemyksiään esiin oma-aloitteisesti, kun taas rohkeiden “toisinajattelijoiden” senrurointi sosiaalisessa mediassa on viime aikoina ollut hyvinkin tehokasta. Pastori Chris painottaakin, että tällä hetkellä kyse on todella sodankäynnistä totuuden ja pahantahtoisten ihmisten välillä. Maailma on matkalla siiihen tilanteeseen, jossa täällä tulee valllitsemaan enää yksi maailmanhallitus, yksi talousjärjestelmä ja yksi maailmanuskonto. Tahdotko sinä olla osallinen tällaisesta maailmasta?

Nyt on aika rukoilla kaikkien sielujen sekä tämän maailmantilanteen puolesta unohtamatta oman itsenäisen tutkimuksen tekemistä. On aika varoittaa kaikkia naapureita ja tutuntuttuja, kun emme vielä elä gestapoja vilisevässä poliisivaltiossa; jakakaa siis vapaasti tätä tietoa eteenpäin! God Bless Finland!

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video