Verkkostudio LIVE - "Asioista vaietaan, Instagram-kuvat puhuttaa" - 2.2.2021

Donate

Verkkostudio
Published on Feb 3, 2021
Tämä on 3.2.2021 uudelleen ladattu kopio 2.2. alkaen kello 19 lähetetystä Verkkostudio LIVE -viikko-ohjelmasta. Pahoittelemme toimestamme tapahtunutta alkuperäisen streamin katoamista videopalvelusta.

Alkuperäinen saateteksti:

Tänään tiistaina päivä alkoi toteamuksella, ettei pääministeri Sanna Marinilla ole aikomustakaan selvittää suomalaisille hallituksen EU-sitoumuksia, mutta kertoilla mm. henkilökohtaisista Instagram-lomakuvistaan. Tästä lähdetään, studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Tänään siis puhutaan laajasti kaikesta siitä mistä valtamediassa ei puhuta, mistä EU-poliitikot eivät halua puhua, mutta mistä kansalaiset varmasti haluavat puhua... eli mitä helvettiä Hömölässä taas tapahtuu?

"Samaan aikaan kun pääministeri Sanna Marinin osallistumista TV-ohjelmaan Instagram-kuvistaan hehkutetaan, ekonomisti Tuomas Malinen on vastaanottanut tylyn vastauksen pääministerin kansliasta, että Marinilla ei ole aikaa osallistua TV-keskusteluun EU:n elpymisrahastosta koko keväänä."

Suora viikkolähetys alkaen kello 19:00 - streamit Youtubess ja Tokentubessa, joissa käynnissä myös aktiivisesti seurattavat LIVE-chatit. Ohjelma katsottavissa jälkilähetyksenä alla olevissa linkeissä heti suoran lähetyksen loputtua. Tervetuloa haastavien uutiskeskustelujen pariin!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay