Ihmiset sairastuvat rokotettujen seurassa - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jul 5, 2021
Pastori Chris käsitteli 4.7.2021 jälleen maailman asioita kertoen, miten faktantarkastajat on laitettu kiistämään se, että rokotteen anto kohdissa olisi magneettisuutta. He kiistävät myös samoin piikkiproteiinin eteenpäin leviämisen. Kun joku on ottanut rokotteen, hänellä on kapasiteetti välittää vaarallista piikkiproteiinia eteenpäin toisiin ihmisiin, jotka tulevat hänen kanssaan tekemisiin. Ihmiset voivat siis sairastua rokotetuista ja tämä on se syy näihin niin sanottuihin virusvariantteihin.

Pfizer varoittaa jopa rokotettuja terveydenhuollon ammattilaisia siitä, että he voivat saada tartunnan rokotetuista tai niistä, joita he ovat itse rokottamassa. Mitä tämä nyt tarkoittaa? Ihmiset tulevat sairaiksi niistä ihmisistä, jotka ovat ottaneet rokotteen. Rokotetut ihmiset siis välittävät virusta eteenpäin rokottamattomiin ihmisiin. Tämä on kamalaa, mutta todellista. He värväävät ammattilaisia kiistämään tätä asiaa, mutta tämä on kiistämätön fakta. Tämä tieto löytyy heidän omilta nettisivuiltaan.

Sinun täytyy todella ymmärtää, mitä maailmassamme tapahtuu. On jopa Jumalan palvelijoita, jotka ottavat rokotteen ja suosittelevat sitä kaikille. He toimivat näin, koska he eivät ymmärrä. He eivät tunne Raamattua eivätkä myöskään Kristusta. Raamattu näyttää meille, että lopunajan suuri petos tapahtuu lääketeollisuuden kautta. "Jumala lähetti minut varoittamaan sinua. Ja olen varoittanut sinua. Älä ota rokotetta", Pastori Chris muistutti varoituksistaan.

Tämä koronarokote toimii alustana pedonmerkille. Tämä ohjelmisto tuodaan rokotteessa sinun kehoosi, joka toimii nyt laitteena. Kun ajatuksiasi pystytään kontrolloimaan ulkopuolelta käsin, sinä et ole enää oma itsesi. Raamattu kertoo meille, miten ihmiset tulevat hyväksymään pedonmerkin lopunaikoina.

"He eivät tykänneet, kun puhuin aikoinaan 5G:stä. Kun he sulkivat maailman maat, he alkoivat kaikessa hiljaisuudessa asentamaan 5G:tä. Mutta he eivät saaneet tätä valmiiksi, koska Jumala auttoi meitä pysäyttämään tämän. He tarvivat sulkutiloja siihen, että he saavat asennettua nämä keskeneräiset 5G-laitteistot ja -antennit oikeille paikoilleen ihmisten lähelle kaikessa hiljaisuudessa", Pastori Chris sanoi.

Pastori Chrisin LIVE-lähetys löytyy kokonaisena tästä linkistä: https://rapsodia.fi/heinakuun-2021-ehtoollis-service/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video