Väestönvähennys "rokote" - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 23, 2021
Tekstitimme lyhyen video, jossa Stew Peters puhuu todella suoraa siitä, mistä tässä kaikessa "koronarokote" injektoimisessa on todellisuudessa kyse: maapallon väestön vähennyksestä.

"Se mitä Zuckerberg, Dorsey Fauci, Biden, Soros, Obama, Gates ja kaikki loputkin näistä käärmeistä eivät tahdo sinun tietävän, on todelliset tiedot tästä mRNA-rokotteesta, jota kutsutaan väärin perustein rokotteeksi. He tahtovat, että annat rokotteen lapsillesi, jotta maapallon väestönmäärä saadaan laskemaan. Lapsillesi tulee odottamattomia aivoverenvuotoja tai he sterilisoituvat, jos siis jäävät henkiin. Jos he eivät kuole heti rokottamisen jälkeen.

Teidän täytyy kertoa ystäville, naapureille, perheillenne, työkavereille, tuntemattomille, seurakunnallenne, RAVISTELKAA HEIDÄT HEREILLE! Koska media piilottelee näitä tietoja, he ovat rikollisia! Twitter, Facebook, Instagram, YouTube ja Google; nämä ovat kaikki rikollisia! He ovat mukana maailman väestömäärän vähennys juonessa. He ovat kaikki sairaita. He eivät välitä lapsistasi. He eivät välitä sinusta. He välittävät vallasta, rahasta ja kontrollista."

Tässä toinen video, jonka olemme tekstittäneet Stew Petersiltä mRNA-rokotteisiin liittyen: https://rapsodia.fi/mrna-rokotteisiin-lisatty-magneettisuus/

Tässä linkki videoon, jossa rokotekehittäjä Geert Vanden Bossche varoittaa tästä koronarokotteesta, että se tuhoaa ihmisen luonnollisen immuniteetin: https://rapsodia.fi/rokotekehittajan-varoitus-rokote-tuhoaa-immuniteettisi-g-bossche/

Lisää ajankohtaisia videoita suomeksi tekstitettynä löydät tästä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay