Cabalin kaatuminen – osa 20 - Plandemia, maskit ja turvavälit

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 26, 2022
Tämän 20-osaisen sarjan 20. jaksossa käsitellään vielä koronapandemian moninaisia tapahtumia. Kaiken tämän taustalla hääräilevät Cabalin jäsenet, samoin kuin myös heidän sätkynukkensa, tietävät kyllä kaikki sen, että kyse on suuresta koronahuijauksesta. He vain näyttelevät mukana maskeineen ja turvaväleineen, jotta heidän ajamaansa globaalia agendaa saataisiin näin vietyä tehokkaasti eteenpäin. Näemme tässä jaksossa, minkälaisia tekopyhiä näyttelijöitä maidemme johtajat oikein ovat todellisuudessa. Kun kamerat ovat päällä, he pukevat äkkiä maskinsa, kun kamerat suljetaan, he heittävät maskinsa heti menemään. Tässä jaksossa käsitellään maskien ohella myös turvavälejä ja paljon muutakin tähän kaikkien aikojen suurimpaan lääketieteelliseen huijaukseen liittyvää ihmisten törkeää pettämistä.

Tämän ohjelmasarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Kaikesta valtamedian harjoittamasta sensuurista huolimatta Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät ovat päättäneet jakaa tutkimustyönsä tulokset tämän videotuotannon muodossa koko maailmalle täysin ilmaiseksi, jotta tämä tieto saavuttaisi mahdollisimman monet ihmiset ympäri maailmaa.

Jarmo Laakso on tehnyt todella suuren työn tekstittäessään tämän koko sarjan suomeksi, joten tuhannet kiitokset tästä Jarmolle. The Finnish Awakening -nimiseltä Rumble-kanavalta löytyy kaikki nämä 20 jaksoa. Ja lisäksi vielä vanhempi 10-osainen: “10-PARTS SERIES ABOUT THE FALL OF THE CABAL”, jonka sarjan tekijät suosittelevatkin katsomaan ennen tähän tuoreempaan 20-osaiseen sarjaan siirtymistä.

The Finnish Awakening -Rumble-kanava

Sarjan tekijöiden kotisivut löytyy täältä: www.valcabal.nl

Observer haastattelee tässä ohjelmasarjan tekijöitä: Meet Janet Ossebaard and Cyntha Koeter

Täältä löytyy tämä koko 20-osainen Cabal ohjelmasarja: https://rapsodia.fi/?s=cabal

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay