Rokottamattomien ulkonaliikkumiskielto – nyt reagoidaan - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 17, 2021
Nämä radikaalit toimet tuhoaisivat meidän perustuslain ehkä lopullisesti

Ekonomi Tuomas Malinen kertoo tällä videolla eduskunnan puuhailemasta rokottamattomien ulkonaliikkumiskiellosta. Malinen vetoaa kaikkiin, että meidän tulee yhdistyä ja reagoida tähän. Nyt on avattu myös uusi www.mekansalaiset.fi -sivusto ja Tuomas Malinen on myös tässä hankkeessa itse mukana taustalla vaikuttamassa. Noustaan jokainen rohkeasti esiin omassa maailmassamme vastustamaan näkyvästi ja äänekkäästi tätä terveiden veronmaksajien täysin perustuslain vastaista vangitsemista koteihinsa.

Tässä on Tuomas Malisen koko sanoma videolta tekstin muodossa:

"Nyt pohditaan näitä koronahätäjarru toimenpiteitä ja siihen liittyen kiertää hurjia huhuja muun muassa meidän rokottamattomien ulkonaliikkumiskiellosta. Mikä toteutettiin esimerkiksi Itävallassa. Se olisi jo niin vakava meidän perusoikeuksien rikkomus, että siihen me ei voida suostua millään tavalla.

Mä pyytäisinkin kaikkia suomalaisia, jotka tän videon näkee, kirjoittamaan kansanedustajalleen ja ilmoittamaan, että heidän nimissään tämmöistä ei saa tehdä. Tällä ei ole kansan hyväksyntää. Kaikkien kansanedustajien sähköpostiosoitteet löytyy www.mekansalaiset.fi -sivustolta. Ja sitten meidän kaikkien rokottamattomien olisi hyvä tässä nyt yhdistyä. Ja sen voi jopa julkisesti ilmoittaa, että ainakaan minä en tule suostumaan minkään näköiseen ulkonaliikkumiskieltoon tai rajoitukseen. Mä tulen liikkumaan aivan normaalisti. Jos me kaikki teemme tämän saman yhdistäen voimamme, niin se tarkoittaisi, että Suomen poliisi joutuisi sakottamaan tai roudaamaan meitä putkaan satatuhat määrin ja siihen se hulluttelu loppuisi.

Nyt, jos tässä yritetään ottaa tämmöisiä hyvinkin radikaaleja toimia, niin mä pyydän, että nyt on se hetki, että reagoidaan. Ja se ensimmäinen reagointitapa on kirjoittaa kansanedustajille, että tämä ei käy. Tiedän, että kaikki odottaa jo joulua ja siihen tässä ehkä jopa nojataankin, että joulun läheisyys johtaa siihen, että nämä voisi ajaa läpi. Mutta me ei yksinkertaisesti voida sallia sitä, koska nämä toimet olisivat niin radikaaleja ja ne tuhoaisivat meidän perustuslain ehkä lopullisesti."

Tuomas Malisen Instagram: https://www.instagram.com/p/CXl6BcpgHNB/

Katso täältä lisää Tuomas Malisen videoita: https://rapsodia.fi/?s=tuomas+malinen

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina kätevästi tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video