Jumala käyttää Pastori Chrisiä kansojen yhdistämiseen - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jun 14, 2021
Jo ennen tätä "pandemia" aikaa, elokuussa 2019, Dr. Morris Cerullo puhui todella mielenkiintoisia sanoja Pastori Chrisille, joiden voimme nähdä todella käyneen toteen. Jumala sanoi Dr. Morris Cerullolle, että hänen tulisi kertoa Pastori Chrisille nämä sanat: "Kerro tälle miehelle, että minä olen asettanut hänet tuomaan ykseyden hengen niihin palvelutöihin, jotka minä olen valmistanut näihin lopun aikoihin. Hän tulee olemaan instrumenttini Kristuksen Ruumiin yhdistämisessä, ei sen hajottamisessa."

Nämä sanat puhuttiin siis jo vuonna 2019, juuri ennen sitä, kun Pastori Chris alkoi maaliskuussa 2020 opettamaan kaikkia maailman kansakuntia ja tuomaan julki maailman petoksia näiden Your Loveworld LIVE-lähetysten kautta, joita onkin tähän mennessä järjestetty jo 3 kauden verran. Kaikkiaan; 18 viikkoa, 108 lähetystä ja yli 270 LIVE-lähetys tuntia!

Suomen Rapsodia-tiimi oli vuoden 2019 sykyllä Lontoossa paikan päällä todistamassa sitä, miten nämä sanat puhuttiin Pastori Chrisillä ja nyt voimme kaikki todellakin nähdä sen, että nämä sanat käyvät toteen kun, Jumala käyttää Pastori Chrisiä opettamaan ja yhdistämään maailman kansoja näiden LIVE-lähetysten kautta, joihin on osallistunut jo miljardeja ihmisiä kaikkialta ympäri maailmaa!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay