Dr. Ariyana Love Kempen podcastissa – osa 2

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 18, 2022
Dr. Ariyana Love vieraili Kempen podcastissa nyt toistamiseen kertomassa todella kovan luokan tietoja rokotteisiin ja kaiken tämän pahuuden taustalla vaikuttaviin valtioihin ja voimiin liittyen. Teimme Kempen podcastissa 21.12.2021 julkaistusta haastattelusta nyt tämän tiivistetyn version, joka tulee ohjelman loppupuoliskolta. Rapsodia ei ole tekstittänyt tätä videota, mutta nyt teimme oman käännöksemme tästä haastattelun loppuosasta pelkästään tekstin muotoon kirjoitettuna. Tämä käännös löytyy tämän saatekirjoituksen lopusta.

Dr. Ariyana jatkoi edelleen synkkien faktojen esiintuomista näillä rokotteilla – tai paremmin sanottuna biologisilla aseilla – tehtävästä kansanmurhasta.

"Ihmisten pitäisi kysyä itseltään, mitä minä teen ihmiskunnan hyväksi ja mitä teen pelastaakseni viattomia lapsia, joille annetaan parhaillaan myrkkyinjektioita Suomessa? Mitä minä teen viattomien lasten hyväksi, mitä teen ihmiskunnan hyväksi?"

Dr. Ariyana käsittelee videolla myös sitä, miten tämän Uuden Maailmanjärjestyksen pahuuden johdossa toimivat takapiruina todellisuudessa Kiina ja Israel, jotka omistavat lähes kaikki patentit näihin asioihin liittyen. Rokotteen mukana ihmisiin tulee kvanttipisteteknologiaa (Quantum dot). Moderna kutsuu tätä jopa suoraan käyttöjärjestelmäksi, joka mahdollistaa ihmisen aivojen ja tietokoneen välisen rajapinnan.

Dr. Ariyana on perehtynyt kaikesta päätellen varsin syvällisesti tämän asejärjestelmän (rokotteiden) taustalla vaikuttavaan tieteelliseen puoleen lukuisine patentteineen. Hän kertoo myös geneettisestä muokkauksesta, jonka tarkoituksena on saada ihmisestä kokonaan uudenlainen laji, joka on mahdollista myös omistaa patenttien kautta. Kyse on biologisesta sodasta, jossa he pyrkivät tuhoamaan suurimman osan ihmisistä turhina resurssien syöjinä kokonaan pois päiviltä.

“Älä erehdy, nämä eivät ole rokotteita. Nämä ovat sodankäynnin aseita. He haluavat hävittää ihmiskunnan, koska suurin osa ihmisistä ei tule selviämään tästä biologisesta hyökkäyksestä. Ihmisen keho ei kestä tätä, jos et tee jotain puhdistaaksesi kehoasi elinikäsi jää maksimissaan 2-3 vuoteen. Ihmiset, jotka ovat ottaneet piikkejä, heidän täytyy saada tämä asejärjestelmä pois heidän kehostaan.”

Dr. Ariyana kertoi, miten Agenda 21 suunnitelman mukaisesti ihmiset halutaan sijoittaa älykaupunkeihin, jotka rakennetaan grafeenioksidi myrkyillä:

“He siis suunnittelevat pitävänsä jäljelle jäävät ihmiset omina orjinaan, geneettisesti muokattuina hybridi 3.0 versioina näissä älykaupungeissa. He ohjelmoivat heidät ja kertovat heille väärennetyn historian. He tulevat poistamaan heidän muistoista kaiken sen, mitä he ovat tehneet ihmiskunnalle.

Dr. Ariyana Love rohkaisee ja suosittelee kaikille suomalaisille nyt toimintaan ryhtymistä saman tien vastuuilmoitusten toimittamisen muodossa kaikille niille, jotka osallistuvat tähän meneillään olevaan kansanmurhaan:

“Meidän täytyy toimittaa vastuuilmoitukset kouluille, sairaanhoitajille ja koulujen hallinnoille. He rokottavat lapsia kouluissa. Tämä on pahempaa kuin natsi-Saksa 2. maailmansodassa. Tämä on paljon pahempaa. He rokottavat lapsia. Toimittakaa vastuuilmoitukset tässä mukana oleville lääkäreille, poliitikoille ja terveydenhuollon johtajille. Ja valehtelevalle medialle. Toimittakaa vastuuilmoitus jokaiselle, joka väittää, että nämä piikit ovat turvallisia. Tämä on kansanmurha. Lapsia murhataan. Tätä ei tehdä aseilla vaan neulalla.

Sanna Marinille toimitettiin jo aiemmin vastuuilmoitus ja hän perääntyi maskipakosta. Meillä on valtava voima käsissämme, kun uhkaamme näitä maanpettureita oikeustoimilla. Reiner Fuellmich on koonnut tämän paketin. Tämän tarkoituksena ei ole välttämättä heidän saaminen oikeuteen asti, vaan se, että heitä voidaan pitää vastuussa, kun he ovat listalla tämän ilmoituksen saaneina. Muutoin he voivat päästä tästä kaikesta ilman rangaistuksia. Tämä on helppoa. Nämä paketit täytyy vaan toimittaa kaikille niille, joiden tiedätte osallistuvan tähän rikokseen ihmiskuntaa vastaan ja tähän kansanmurhaan.”

World Freedon Alliance: https://worldfreedomalliance.org/documents/

Tämä haastattelu löytyy alkuperäisenä koko pitkänä (1 h 39 min) versiona Kempen podcastin TokenTube-kanavalta. Kaikki Dr. Ariyanan toimittamat lähdelinkit löytyvät myös sieltä: https://tokentube.net/v/1563792827/-91---Ariyana-Love---Patentit--Biohakkerointi--Rokotteet

Tässä on tekemämme käännös haastattelun loppupuoliskosta tekstin muodossa:

Olen kirjoittanut siirtogeenisistä parasiiteistä ja siirtogeenisestä hydrasta, jotka kuljettavat tätä mRNA:ta. Nämä siirtyvät transfektion kautta ihmisen soluihin. Ihmisiä kloonataan hyönteisten, meduusojen ja matojen DNA:lla. He siis kloonaavat ihmisiä hyönteisten DNA:lla kehittäen siitä uuden lajin. Kyse on ristikkäisten lajikkeiden genomiikasta. Tämä on viivakoodi teknologiaa, jota kutsutaan nimellä kvanttipisteteknologia (Quantum dot). He käyttävät lusiferaasia ja kolmea eri väriä: kiiltomatoja ja meduusaa, koska ne hohtavat.

He siis ohjelmoivat ihmisten soluja hohtamaan. Kyse ei ole pimeässä hohtamisesta, vaan UV-valon alla hohtamisesta. Näin he pystyvät seuraamaan sinua. Tämä kvanttipisteteknologia on kehitetty juutalaisessa yliopistossa Jerusalemissa Israelin valtion toimesta, joka myös omistaa sen. Israel myös johtaa tätä Uutta Maailmanjärjestystä, tätä kansanmurhaa. Tätä viivakoodien kautta tapahtuvaa ihmiskunnan orjuutusta.

Meidän ei tule seurata yhtäkään valtiota. Raamattu sanoo, että meidän tulee seurata Jeesusta Kristusta. Valtiot ovat korruptoituneita, eikä Israel ole mikään poikkeus tässä kohtaa. He omistavat kaikki patentit Kiinan kanssa. Kiinan CCP ja Israel johtavat tätä.

Kvanttipiste teknologiaa kutsutaan "ohjelmoitavaksi aineeksi". He siis kehittävät keinotekoista ainetta, joka ei kuulu Jumalan luomaan luonnolliseen luomakuntaan. He injektoivat tätä ainetta ihmisiin ja tätä ainetta voidaan uudelleen ohjelmoida milloin vain etänä netin välityksellä käyttämällä siihen tekoälyä.

Rokotetut ihmiset ovat saaneet kvanttipisteteknologiaa itseensä ja kaikenlaista muutakin tietojenkäsittelyyn liittyviä mekanismeja. Jopa Moderna itse kutsuu sitä käyttöjärjestelmäksi. Se mahdollistaa ihmisen aivojen ja tietokoneen välisen rajapinnan, jolloin ihmiset voidaan yhdistää suoraan tietokoneeseen.

Minulle selvisi myös syy sille, miksi he poistavat geenejä tällä asejärjestelmällä, kuten itse kutsun sitä. He poistavat geenejä siitä syystä, koska he saavat sitä kautta muutettua ihmisen geenejä niin, että ihmisestä tulee patentointi kelpoinen. He leikkaavat tietyt geenit irti ja poistavat ne. Siis pysyvästi. Tämän jälkeen he koodaavat uuden keinotekoisen sekvenssin käyttäen siihen DNA:ta tai mRNA:ta.

He ottavat tätä DNA:ta hyönteisiltä, erilaisilta eläinlajeilta, simpansseilta, sioilta, hiiriltä ja ihmisiltä. Mutta näissä on kyse sairaista simpansseista eli he käyttävät mätiä ja iljettäviä ainesosia. He käyttävät bakteereja ja sieniä. Siksi osalla ihmisistä kasvaa nyt sieniä heidän sisällään. He käyttävät kaikenlaista kuvottavaa sekoittaen näitä toisiinsa. Ja sitten he kloonaavat siitä ihmisiä. Ihmisten solut replikoituvat sitten näiden kuvottavien ainesosien kanssa, jotka eivät kuulu kehoihimme. Tämä on ihmisten raiskaamista.

He muokkaavat ihmistä geneettisesti, jotta ihminen muuttuisi uudeksi lajiksi. Ajattelin aiemmin, että kloonaamisessa otettaisiin jonkun DNA:ta ja siitä kasvatettaisiin sitten toinen ihminen. Mutta itse asiassa ihminen on mahdollista kloonata hänen oman kehonsa sisälle biohakkeroimalla hänen solunsa, ja he ovat tehneet näin. He ovat uudelleen ohjelmoineet ihmisen geneettisen sekvenssin. Heidän täytyi ensin poistaa tietyt geenit, minkä jälkeen he koodasivat uusia.

Kun solut sitten replikoituvat, ja solut replikoituvat aina joka toinen vuosi. Jokainen solusi uudistuu siis uudeksi soluksi. Kun rokotettujen solut alkavat nyt sitten replikoitumaan, ne replikoituvat ilman Jumalan luomaa geneettistä koodia, jonka he saivat synnyin lahjanaan. Mutta nyt solut replikoituvatkin tällä uudella keinotekoisella geneettisellä koodilla, joka sisältää myös piikkiproteiinin. Ja tämä tekee heistä tartuttavia myös muiden suuntaan, koska tämä on bakteeripohjaista.

Me emme ole tässä tekemisissä virusten kanssa, vaan kyse on bakteereista: (kolibakteeri). Kaikkein tappavin bakteeri, mikä leviää populaatiossa ja tiedän tämän kaiken, koska tämä löytyy täysin kiistattomana patenteista. Olen dokumentoinut tämän ja kaikki löytyy nettisivuiltani. Rohkaisen jokaista itse tutkimaan näitä todisteita.

Pfizer ja Moderna ovat israelilaisten omistuksessa, molempien toimitusjohtajat ovat israelilaisia. Ihmisten tulee todella kiinnittää huomiota tähän suurempaan kuvaan. Kenellä on tässä oma lehmä ojassa sinun omistamisen suhteen? Sinuun tahdotaan laittaa viivakoodi niin kuin karjaan. Kyse ei ole vain Kiinasta tässä, vaan Israelista. Kiina ja Israel toimivat tämän ihmisiä omistavan teknologian johtavina maina. Mutta myös USA:n DARPA omistaa joitakin patentteja. Heidän tavoitteena on muokata ihmisiä geneettisesti, jotta ihmisiä voidaan patentoida.

Älä erehdy, nämä eivät ole rokotteita. Nämä ovat sodankäynnin aseita. He haluavat hävittää ihmiskunnan, koska suurin osa ihmisistä ei tule selviämään tästä biologisesta hyökkäyksestä. Ihmisen keho ei kestä tätä, jos et tee joitain puhdistaaksesi kehoasi. Muutoin elinikäsi jää maksimissaan 2-3 vuoteen. Ihmiset, jotka ovat ottaneet piikkejä, heidän täytyy saada tämä asejärjestelmä pois heidän kehostaan.

-Mutta mikä järki voisi olla kaikkien ihmisten tappamisessa?

-Kiinalla on liukuhihnalla kehittymässä robotteja, jotka tulevat syrjäyttämään joka ikisen amerikkalaisen. He eivät enää tarvitse ihmisiä. Tätä on hankala käsittää, että miten paha ja saatanallinen suunnitelma tällä eliitillä on. Jeesus kutsui heitä Saatanan synagogaksi tietystä syystä.

He ovat käyneet laitonta ihmiskauppaa. Tämän eliitin sukulinjat ovat mukana pedofiliassa ja satanismissa. He suorittavat saatanallisia rituaaleja lapsilla ja me tiedämme tämän Robert David Steelen tuomioistuimesta. Eliitin suurin mustan pörssin kauppa on lapsien seksikauppa. Osa tästä rahasta kulkee keskuspankkien kautta. Eliitti on kehittänyt meidän koko talousjärjestelmämme ja se on paha.

Epstein oli osana tätä kulttia, jossa he keräsivät kiristysmateriaalia poliitikoista kontrolloidakseen heitä, että he eivät puhuisi nyt, kun tämä tappaminen on meneillään. He tahtovat tuhota ihmiset ja tiputtaa maapallon väestön määrän alas. Jäljelle jäävät muokataan geneettisesti ja heitä kontrolloidaan kuin orjia. Heidät kytketään tekoälyyn niin, että heistä ei tarvitse enää koskaan huolehtia toisinajattelijoina, kun kukaan ei enää vastusta tai osoita mieltään. Heistä tulee siis osittain ihmisiä ja osittain hybridejä. Tekoälyn kautta heitä pystytään kontrolloimaan täydellisesti.

Jos tutkit Agenda 21 karttaa, he tahtovat laittaa ihmiset älykaupunkeihin. He kutsuvat kaupunkeja näin, koska ne on rakennettu grafeenioksidi myrkyillä. He tulevat häätämään ihmiset vanhoista kodeistaan polttamalla heidät sieltä pois kohdistettuja energia-aseita käyttämällä. He käyttävät myös sääaseita, jolloin tulvat tuhoavat ihmisten kodit. Ja tällä huijauksella he saavat ihmiset siirtymään heidän uusiin älykaupunkeihin. Vakuutus ei korvaa tuhoutuneita koteja, koska kyse oli "luonnonkatastrofista".

He keskittävät ihmiset näihin pieniin kaupunkeihin, jotka ympäröidään armeijan rakentamalla puskurivyöhykkeellä. Kukaan ei lähde kaupungeista. He tulevat palauttamaan villin luonnon näiden kaupunkien ulkopuolelle. He saavat kehittyneen teknologian kautta palautettua ties mitä kaikkea sinne.

He siis suunnittelevat pitävänsä jäljelle jäävät ihmiset omina orjinaan, geneettisesti muokattuina hybridi 3.0 versioina näissä älykaupungeissa. He ohjelmoivat heidät ja kertovat heille väärennetyn historian. He tulevat poistamaan heidän muistoista kaiken sen, mitä he ovat tehneet ihmiskunnalle. Tämän teknologian kautta he pystyvät pyyhkimään muistosi pois ja istuttamaan tilalle eri muistot. Ja he voivat tehdä tämän etänä netin välityksellä tekoälyä hyödyntäen. Tämä kaikki löytyy näistä patenteista. Tämä ei ole mitään salaliittoteoriaa. Tämä on salaliittofaktaa.

Tähän koko asejärjestelmään liittyviä patentteja on kaikkiaan yli 18 500. Nämä patentit toimivat komponentteina tälle asejärjestelmälle. Mutta jos keskitymme vain tärkeimpiin eli johtaviin bioteknologian alan yrityksiin, kuten Pfizer, Moderna, BioNTech, Johnson & Johnson, Oxford, Novavax. Nämä ovat merkittävimpiä ja näihin olen keskittynyt. Nämä kaikki puhuvat geenien poistamisesta ja geenien mutatoimisesta.

Geenien mutaatio tapahtuu silloin, kun poistat geenin, koska et voi ennustaa, mitä siitä seuraa, kun kloonaat ja luot sitä kautta hybridin. Sitä ei pystytä ennustamaan, miten geenit mutatoituvat. Ja tästä seuraa variantteja.

Pfizerin rokotteeseen liittyen on olemassa tutkimus geenien poisto ja mutaatio 69-70, joka muodostaa tietynlaisia variantteja. Ja he ovat nimenneet kaikki nämä variantit: Delta, Beta, Lambda. En tiedä, löytyykö Omikronkin sieltä, mutta pointtini on se, että siellä on pitkä lista variantteja listattuna. Tämä toimii todisteena siitä, että he kehittävät ja tuottavat näitä variantteja.

Sitten he lietsovat pelkoa väittäen, että kyse olisi muka luonnollisesta asiasta. Ei pidä paikkaansa. Nämä bioaseet ovat suunniteltu kulkemaan koko väestön läpi. Aivan kuten Monsanton geneettisesti modifioidut GMO siemenetkin kykenivät hyppäämään yhdeltä pellolta seuraavalle.

Kyse on samasta asiasta. Kun yksi ihminen on rokotettu, tämä asejärjestelmä siirtyy eteenpäin toiseen rokottamattomaan ihmiseen. Ja siihen ei edes tarvita kosketusta heidän välillä. Se siirtyy ilmateitse. Nämä grafeenioksidi partikkelit ovat nanopartikkeleja, jotka voivat tulla suoraan ihosta vaikkapa hikirauhasen kautta suoraan ilmaan ja sitten toiset hengittävät niitä. Ne pitävät sisällään kimeeristä proteiinia, jota kutsutaan piikkiproteiiniksi. Kyse ei ole piikistä, vaan laboratoriossa kehitetystä kimeerisestä proteiinista. He tekivät siitä näin tappavamman. Tämä leviää näin yhdeltä henkilöltä seuraavalle ja joka kerta, kun altistut tälle, tulet hieman enemmän geneettisesti muunnelluksi.

Ja tässä tullaan nyt kaiken tämän pääkohtaan. He tahtovat kyllästää meidät näillä bioaseilla käyttämällä siihen hydrageeliä, joka on patentoitu. Se löytyy listattuna Modernan patentista ja myös Johnson & Johnson patentista. Hydrogeelit on tehty grafeenioksidista, joten tämä toimii lisätodisteena siitä, että näissä piikeissä on grafeenioksidia. Kvanttipisteteknologia on myös tehty grafeenioksidista.

Hydrageelissä on tämä koko asejärjestelmä ja hydrageeliä on myös laitettu meidän ruokaan, veteen, vaatteisiin, älypuhelimien näyttöihin ja tietokoneen näyttöihin. He valmistavat siitä maaleja, hiustuotteita, kosmeettisia tuotteita ja tämä lista jatkuu pitkänä. He kyllästävät meidät tällä hydrageelillä, joka sisältää tämän koko asejärjestelmän. Tässä on kyse lääkkeiden, kemikaalien ja mRNA:n ballistisesta järjestelmästä. Se on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten. Tämä rokote siis, joka ei ole oikeasti edes rokote.

He jopa suihkuttavat tätä Bill Gatesin älypölyä taivaalta jokaisen suuren kaupungin ylle. Tämä on myös julkista tietoa, vaikkakin haastavaa uskoa, mutta tämä löytyy myös patenteista. He kyllästävät meitä näillä biologisilla aseilla, jotka muokkaavat meitä ja meidän geenejämme geneettisesti. He tahtovat muuttaa DNA:ta sen verran, että he voivat patentoida ja omistaa meidät.

Tie tästä ulos löytyy luonnollisista lääkkeistä. Naturopaattiset lääkkeet ja hoidot, jotka tappavat parasiitteja. Kun tapamme parasiitit, silloin rampautamme tämän käyttöjärjestelmän, jolloin he eivät voi enää muokata sinua ja solujasi geneettisesti. Koska siihen tarvitaan näitä siirtogeenisiä parasiitteja, siksi sinun täytyy tappaa ne ensin. Tämän takia ivermektiini on niin tehokas ja toimiva.

Ivermektiini pysäyttää näiden kasvun. Mutta on myös luonnollisia lisäravinteita, jotka ovat vielä parempia. Parasiiti täytyy tappaa ensin ja sen jälkeen kehoa tulee puhdistaa jatkuvasti raskasmetalleista. Zeoliitti on hyvä ja se lisäravinne, mitä tarjoan ihmisille, on paras. Siinä on kaikki samassa paketissa. Tämä asejärjestelmä on siis mahdollista puhdistaa pois kehosta. Meillä on tästä todisteena mikroskoopin ottamia kuvia, joten toivoa on.

Bill Gates suihkuttaa älypölyä kaikkialla eri puolilla maailmaa. Sitä kutsutaan älypölyksi (smart dust), koska tällä teknologialla on yhteys tekoälyyn. Se sisältää nanopartikkeleja. Tämä kaikki on julkista tietoa ja löytyy valtamediastakin. Gatesin älypöly sisältää nanopartikkeleja. Kyseessä on ihon lävistävä bioase.

Suomalaiset hyökkäävät toisiaan vastaan ja käyttävät cancel-kulttuuria sen sijaan, että vetäisimme yhtä köyttä ja tekisimme sotasuunnitelman yhdessä. Me olemme sodassa ja he tulevat tappamaan meistä niin monia kuin vain suinkin pystyvät. He tulevat käyttämään voimaa yrittäessään saada tämän myrkyn käteesi. He rokottavat jo 5-vuotiaista alkaen lapsia Suomessa.

Tämän pitäisi saada kaikki kaduille, mutta sen sijaan ihmiset hyökkäävätkin pikkumaisesti toinen toistaan vastaan. Siksi olemme heikoilla. He hivuttautuvat koko ajan pidemmälle. Ruotsin alkuperäiskansa voitti ja esti heidän ilman ja kaupunkien suihkutuksen biologisella aseella. Suomalaisten tulisi tehdä tämä sama.

Haluan rohkaista suomalaisia toimintaan. Meidän tulisi toimittaa vastuuilmoitus kaikille niille Suomessa, jotka toimivat valion virassa ja puolustusvoimissa. Suomen puolustusvoimilla olisi mahdollisuus astua esiin pysäyttämään tämä hallitus, mutta he eivät tee sitä. Ja tämä tekee heistä osallisen ja osasyyllisen tähän. Ehkäpä heille tulisi lähettää ensin varoitus, koska ehkä he eivät tiedä, missä mennään. Lähettäkää heille artikkeleitani. Lähettäkää heille sähköpostia. Näyttäkää heille ensin todisteet, koska jos he eivät ole nähneet niitä, niin he eivät välttämättä tiedä, missä mennään.

Ja he saattavat luulla, että kyse on normaaleista rokotteista. Lähettäkää ensin sähköpostilla materiaaleja. Jos he eivät reagoi, toimittakaa heille vastuuilmoitus, koska he ovat silloin itsekin mukana tässä rikoksessa. Lähettäkää tämä kaikille poliitikoille, jotka eivät puhu vielä tätä kaikkea vastaan. Lähettäkää tämä terveysministerille. Sanna Marinille toimitettiin vastuuilmoitus ja hän perääntyi maskipakosta. Meillä on valtava voima käsissämme, kun uhkaamme näitä maanpettureita oikeustoimilla.

Reiner Fuellmich on koonnut tämän paketin. Tämän tarkoituksena ei ole välttämättä heidän saaminen oikeuteen asti, vaan se, että heitä voidaan pitää vastuussa, kun he ovat listalla tämän ilmoituksen saaneina. Muutoin he voivat päästä tästä kaikesta ilman rangaistuksia. Tämä on helppoa. Nämä paketit täytyy vaan toimittaa kaikille niille, joiden tiedätte osallistuvan tähän rikokseen ihmiskuntaa vastaan ja tähän kansanmurhaan.

World Freedon Alliance: https://worldfreedomalliance.org/documents/

Sodankäynnin historia kertoo, että jos jäät puolustuslinjalle, et selviä. Tämä tilanne täytyy kääntää päälaelleen vastustajaamme vastaan. Heidät täytyy pelata tässä puolustusasemiin. Ja juuri tämän nämä vastuuilmoitukset tekevät. He saavat siis ilmoituksen siitä, että heidät voidaan laittaa vastuuseen rikoksista ihmisyyttä vastaan. Tämä laittaa heidät miettimään, kun tietävät olevansa listalla ja kaikki kirjataan ylös.

Tämä on tehokas tapa toimia ja me tarvitsemme tiimin Suomeen tekemään tätä. Tämä ilmoitus täytyy toimittaa jokaiseen kouluun, joka rokottaa lapsia. 12-vuotiaista lapsista alkaen kärsitään näistä biologisista aseista. Ihmiset kärsivät, kuolevat ja tulevat steriileiksi. Tämä on kauheaa.

Meidän täytyy toimittaa vastuuilmoitukset kouluille, sairaanhoitajille, koulujen hallinnoille. He rokottavat lapsia kouluissa. Tämä on pahempaa kuin natsi-Saksa 2. maailmansodassa. Tämä on paljon pahempaa.

He rokottavat lapsia. Toimittakaa vastuuilmoitukset tässä mukana oleville lääkäreille, poliitikoille ja terveydenhuollon johtajille, sekä valehtelevalle medialle. Toimittakaa vastuuilmoitus jokaiselle, joka väittää, että nämä piikit ovat turvallisia. Tämä on kansanmurha. Lapsia murhataan. Tätä ei tehdä aseilla vaan neulalla.

Tämä vastuuilmoitus on oikeudellisesti lainvoimainen ja sitova. Tämä on osana kansainvälistä oikeuskannetta, jota johtaa Reiner Fuellmich. Hän kerää todistusaineistoa ja tekee kanteita. Toivottavasti tulemme vielä näkemään Nürnberg 2.0.

Nämä ihmiset saattavat miettiä uudelleen, kun tietävät olevansa listalla: "Minuako voidaan pitää siis vastuussa sotarikoksista? Lasten injektoimisesta biologisella aseella, koska olin mukana laittomassa lääketieteellisessä kokeessa ilman, että osallistujat antoivat tietoista suostumustaan. Tarkoitatko, että voisin oikeasti joutua tällaisesta vielä vastuuseen?"

He murhaavat lapsiamme. He sterilisoivat heidät. Vaikka he eivät kuolisikaan heti, he eivät voi enää koskaan saada itse lapsia. Meidän täytyy suojella suomalaisia lapsia, koska lasten vanhemmat eivät sitä tee. He antavat valtion tappaa lapsiamme. Suurin osa suomalaisista vanhemmista sallii tämän tapahtumisen.

Jos nämä ihmiset eivät ole vastuuilmoitusten kautta listalla, he saattavat päästä kuin koira veräjästä tästä. Tämä on se tapa, miten voimme kääntää tämän päälaelleen. Näin voimme hidastaa tai ehkä jopa pysäyttää tämän kansanmurhan. Valta on meidän omissa käsissämme tähän. Jos emme toimi, me sallimme tämän jatkua.

5-vuotiaat eivät voi puolustaa itseään, sallimmeko me tämän? Ruotsalainen alkuperäiskansa vei Gatesin oikeuteen ja he voittivat. Jokaista suurempaa kaupunkia suihkutetaan Suomessa biologisilla myrkyillä, biologisilla aseilla, Bill Gatesin älypölyllä. Me voimme lopettaa tämän.

Meillä on vielä mahdollisuus pelastaa tämä maa. Meillä on mahdollisuus puolustaa itseämme. Meillä on mahdollisuus ottaa vapautemme takaisin. Tämä ei vaadi paljon ihmisiä, vaan järjestäytymistä ja tietoa siitä, mitä pitää tehdä. Lopettakaa keskinäinen kinastelu. Vetäkää yhtä köyttä, sillä me olemme kaikki hyökkäyksen kohteena. Tämä on sotaa, nouse ja taistele. Meidän täytyy toimia nyt, koska muutoin voi olla jo liian myöhäistä.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay