Joulupukin pidätys

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Dec 15, 2021
”Joulupukki matkaan jo käy...” No eipä käy ainakaan Saksassa. Videolla joulupukki lähteekin poliisiviranomaisten mukaan. Tapahtumien syynä pidetään sitä, ettei joulupukilla ollut maskia. Vai onko Joulupukki ollut tuhma?

Eikä tässä vielä kaikki! Suomalainen valtamedia on sitä mieltä, että Joulupukki on vahva! (Riski voi tarkoittaa voimakasta henkilöä. Jos et usko, niin kuuntele Mikko Alatalon hitti Rikoo on riskillä ruma.)
https://mvlehti.net/2021/12/15/paivan-kuva-joulupukki-on-riski-koronavouhotuksen-helmia-sanoma-pfizerissa/

Tiesittekö muuten, että varsinkin amerikkalaisilla vaihtoehtokanavilla kauhistellaan usein joulun pakanallisia juuria. Euroopassa hieman vähemmän, huomaa että muinaiset traditiot ovat sitkeitä. Tässähän voisi alkaa pohtimaan kristinuskon historiaa varsinkin siltä kannalta, että miksi sen juhlapäivät ovat sovitettu yhteen muinaisten pakanatraditioiden kanssa. Ihan sattumaltako vain päätettiin juhlia vuoden synkintä ajanjaksoa? Vai sopiiko se selitys, että kirkkolaitos mukautui paikallisiin perinteisiin, että ymmärtämätön ja yksinkertainen rahvas kykeni paremmin hyväksymään ”sen ainoan oikean uskonnon?” Ja tällä tavoin kirkko sai Suomestakin loppumaan ihmisuhrit ja ihmissyönnin, ja kansa alkoi pikkuhiljaa kääntymään kohti sivistystä?

Mutta ei nyt mennä tähän, kun on joulukin tulossa. Sopisiko juhlatunnelmaan paremmin vaikkapa joululaulut?
https://mvlehti.net/2021/12/15/mukaan-yhteislauluihin-ilman-natsipasseja-kaikkien-kauneimmat-joululaulut-kajahtavat-ainakin-8-paikkakunnalla/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay