He ovat valehdelleet kaiken aikaa - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jan 15, 2022
Maski on alistamisen symboli -- Pastori Chris näytti 14.1.2022 illan LIVE-lähetyksessä videon, jolla USA:n presidentti Biden ja viranomaiset valehtelivat aikoinaan silmät ja korvat päästään siitä, että mitään maski- ja rokotepakkoja ei olisi muka tulossa. Sittemmin he ovat pakottaneet tätä kaikkea ihmisille aina niinkin kovalla kädellä, että vasta USA:n korkein oikeus sai juuri torpattua Bidenin ajamat pakkorokotus vaatimukset isoille yrityksille.

Pastori Chris käsittelee tällä videolla laajasti maailman asioita, kuten 5G:tä sekä rokotteen todellista tarkoitusta. Rokotteessa on ollut todellisuudessa kyse käyttöjärjestelmän tuomisesta ihmisten kehoihin. Pastori Chris kertoo myös maskien todellisesta agendasta, joka on ihmisten alistaminen. He vaativat edelleen maskien käytön jatkamista, koska se toimii heille ihmisten alistamisen symbolina. He nauravat kodeissaan sinulle aina niin kauan kuin he näkevät sinut pelkäämässä maskin kanssa. Kaliforniassa ensihoito kieltäytyi jopa auttamasta sydänkohtauksen saanutta miestä koronarajoituksiin vedoten. Tämänkaltainen pahuus on satanismia ja juuri se vaikuttaa kaiken tämän korona pahuuden ja kylmäsydämisyyden taustalla.

Tässä lainauksia Pastori Chrisin opetuksesta:

"He ovat valehdelleet sinulle kerta toisensa perään. He tiesivät aivan alusta alkaen valehtelevansa kaiken aikaa näissä asioissa. He ovat suunnitelleet tämän kaiken. He eivät etsineet mitään ratkaisuja, koska he loivat itse alkuperäisen ongelman. He ovat etsineet niihin ainoastaan vale-ratkaisuja. Heidän ideanaan oli saada niin monet miljardit ihmiset kuin suinkin mahdollista ottamaan rokotteet. Kyse on väestönmäärän kontrolloimisesta. Totalitarismista. Nämä ovat eugeniikan harjoittajia.

Rokotteiden lanseeraamisessa ei ollut kyse siitä, että he olisivat halunneet auttaa sinua, vaan se oli juoni kontrollin tuomiseen sinun elämäsi ylle, koska he tahtoivat tuoda jotain sinun kehoosi. He valehtelivat sinulle sen suhteen, että mitä he laittavat siinä piikissä kehoosi ja että se pysyisi vain siinä pistoskohdassa paikallisesti. Mutta se ei pysynyt, vaan se levisi ympäri koko kehoa. He eivät yrittäneet auttaa. Tästä syystä, kun rokotteet eivät toimineetkaan, he eivät lopettaneet siihen, vaan vaativat, että rokottamista täytyy jatkaa edelleen. Mutta miksi? Kun rokote ei estä tartunnan saamista, se ei paranna tartuntaa, se ei pysäytä taudin tai viruksen leviämistä, joten mikä on rokottamisen tarkoitus?

Ainoastaan se, että he saivat sitä kautta tarvitsemansa pääsyn sinun kehoosi, jossa he saavat käyttöjärjestelmän sinun kehoosi. He eivät tahdo puhua tästä, mutta tämä löytyy heidän omilta nettisivuiltaan. Tai löytyi, koska he ovat nyt poistaneet sen, mutta meillä on kyllä kopiot tallessa siitä. Kyse on käyttöjärjestelmästä. He ovat siis valehdelleet kaiken aikaa sinulle."

Koko pitkä 14.1.2022 LIVE-lähetys löytyy täältä: https://rapsodia.fi/5-kausi-1-viikko-3-paiva-14-1-2022/

Tässä on linkkejä tähän aiheeseen liittyviin videoihin:

https://rapsodia.fi/he-valehtelivat-sinulle-2/

https://rapsodia.fi/vallanpitajat-valehtelevat/

https://rapsodia.fi/se-on-meidan-kaikkien-parhaaksi-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay