Ovatko virukset taudinaiheuttajia? Osa1

Donate

ruotoruohojaruho
Published on Mar 18, 2021
KORJAUS: Videolla kerron espanjantautaudin tarttuvuudesta Bostonissa tehdyistä kokeista. Videolla kertomani sijaan, kokeeseen osallistuneet 100 tervettä vapaaehtoista, eivät välttämättä kaikki osallistuneet kokeen joka vaiheeseen. Esim. kokeen toiseen vaiheeseen, jossa vapaaehtoisiin injektoitiin sairastuneiden verta, osallistui vain 10 ihmistä.

Video on julkaistu alun perin Youtubessa tammikuussa 2021.

Videosarja pohjautuu Thomas Cowanin ja Sally Morellin juuri julkaistuun kirjaan The Contagion Myth.

Mikrobiteoria on nykyisen pandemian peruskulmakivi. Sen mukaan virusten muodossa olevat mikrobit ovat vastuussa taudin leviämisestä ihmiseltä toiselle. Jos katsoo syvälle kaiken perustaan ja olemassa oleviin tosiseikkoihin, huomaa että moni asia on ristiriidassa tartuntateorian kanssa.

Oletus nykyiselle pandemialle on, että sen saa aikaan virus, joka aiheuttaa sairastumisen ja on tarttuva. Onko osoitettu, että virus aiheuttaa sairastumisen? Voiko ihminen tartuttaa viruksen toiselle ja saada hänet sairastumaan? Onko tämä osoitettu aiempien tai nykyisen pandemian aikana? Onko jokin muu tekijä, joka aiheuttaa joillekin vakavan sairastumisen? Voisiko siis rokote, joka lupaa ja myös täyttää kaikki odotukset, saada viruksen aiheuttamat oireet katoamaan, loppuisivatko joidenkin ihmisten vakavat selittämättömät oireet, joita on pidetty kyseisen viruksen aiheuttamina?
Mikä saa aikaan ihmisten sairastumisen ns. virustauteihin?

Kysymys ei ole sairastuvatko ihmiset, kysymys on miksi ihmiset sairastuvat.

Thomasin ja Sallyn haastattelu kirjasta The Contagion Myth:
https://www.facebook.com/watch/?v=180...​

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video