WHO ei suosittele lasten rokottamista, mutta THL suosittelee - Rapsodia.fi -editointi

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 25, 2021
Maailman terveysjärjestö (WHO) on muuttanut linjaansa lasten rokottamisen suhteen eikä enää suosittele alle 18-vuotiaiden lasten rokottamista, koska rokottamisen riskit ovat hyötyjä suuremmat. WHO:n linja tosin lieventyi jo heti vuorokautta myöhemmin, kun ovat mahdollisesti saaneet lääketeollisuuden suunnalta jälleen painostusta osakseen. Tuoreissa tutkimuksissa on selvinnyt, että koronarokote lisää mahdollisesti hengenvaarallisen sydänlihastulehduksen saamiseen riskiä nimenomaan nuorilla jopa 25-kertaiseksi. Tutkimuksista on myös selvinnyt se, että koronan sairastaneiden ei tarvitse ottaa rokotetta, koska heidän luontaiset vasta-aineet suojelevat heitä.

THL kuitenkin ehdottaa meillä täällä Suomessa nyt koronarokotusten laajentamista kaikkiin 12-15 vuotiaisiinkin. Miksi ihmeessä Suomen virallinen terveysviranomainen suosittelee lapsille annettavaksi jotain näin riskialtista ja kokeellista "rokotetta"?

Ossi Tiihonen on jättänyt poliisille tutkintapyynnön 23.6.2021 rokotetutkimuskeskuksesta ja heidän johtajasta Mika Rämetistä. Näille isänmaan pettureille on myöhemmin luvassa varmasti myös syytteitä rikoksista ihmisyyttä vastaan ja kenties jopa kansanmurhasta. Videon lopussa käsitellään tätä kansalaistemme aivopesua tähän ankaran armottomaan korona-uskonlahkoon, joka on suorastaan mestarillinen harhaoppisten suvaitsemattomuudessaan.

Suomessa kuolee parhaillaan sekä vanhoja että nuoria ihmisiä koronarokotteisiin. Jaetaan tietoa rohkeasti eteenpäin ja autetaan myös toisia havahtumaan hereille tästä joukkopsykoosista, jotta jokainen alkaisi itse tutkimaan tätä maailman pahaa menoa.

Tässä on aikaisemmin tekemämme video koronarokote kuolemista:

https://rapsodia.fi/rokotekuolemat-13-616-kpl-haittavaikutukset-468-065-kpl/?

Lisää ajankohtaisia videoita löydät osoitteesta: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay