1,969 sikiökuolemia kirjattu COVID-19 pistosten jälkeen - Rikollinen CDC suosittelee, että raskaana olevat naiset saavat sen.

Donate

AmericanBigfoot
Published on Oct 6, 2021
https://humansarefree.com/2021/10/1969-fetal-deaths-recorded-following-covid-19-shots.html

CORONAVIRUSVACCINES1,969 sikiökuolemia kirjattu COVID-19-ruiskujen jälkeenHAFO 4. lokakuuta 2021
Brian Shilhavy

CDC julkaisi tänään lisää tietoja VAERS-järjestelmään (Vaccine Adverse Event Reporting System), joka osoittaa, että COVID-19-ruiskun saaneiden raskaana olevien naisten sikiökuolemia on nyt 1 969.

1 969 sikiökuolemaa kirjattu covid-19-ruiskujen jälkeen.

Sitä vastoin tein VAERS:ssä täsmälleen saman haun kaikille muille kuin COVID-19-rokotteille viimeisten 30 vuoden ajalta, ja tulokseksi saatiin 2 183 sikiökuolemaa raskaana olevilta naisilta rokotusten jälkeen viimeisten 30 vuoden ajalta.

COVID-19-rokotusten jälkeen on siis tapahtunut lähes yhtä paljon sikiökuolemia viimeisten 10 kuukauden aikana kuin yli 30 vuoden aikana, jolloin VAERS on ollut olemassa!

Miten CDC on reagoinut näihin tietoihin?

Viime viikolla CDC julkaisi suositukset, joiden mukaan kaikkien raskaana olevien naisten olisi saatava COVID-19-rokotus!

CDC:n lausunto raskautta koskevasta terveysneuvonnasta
Välittömästi julkaistavaksi: Keskiviikko, 29. syyskuuta 2021

(404) 639-3286

CDC antoi tänään kiireellisen terveysneuvonnan, jotta COVID-19-rokotuksia lisättäisiin niiden ihmisten keskuudessa, jotka ovat raskaana, jotka ovat äskettäin raskaana (mukaan lukien imettävät), jotka yrittävät tulla raskaaksi nyt tai jotka saattavat tulla raskaaksi tulevaisuudessa vakavien sairauksien, kuolemantapausten ja epäsuotuisten raskaustulosten ehkäisemiseksi.

CDC:n terveysneuvonta joko ennen raskautta tai raskauden aikana, koska rokotuksen hyödyt sekä raskaana oleville henkilöille että heidän sikiölleen tai lapselleen ovat suuremmat kuin tunnetut tai mahdolliset riskit. Lisäksi neuvonnassa kehotetaan terveysviranomaisia ja lääkäreitä valistamaan raskaana olevia henkilöitä rokotusten hyödyistä ja suositeltujen rokotteiden turvallisuudesta.

CDC:n tietojen mukaan vain 31 prosenttia raskaana olevista henkilöistä on rokotettu COVID-19-rokotetta vastaan, ja rokotusasteet vaihtelevat huomattavasti rodun ja etnisen alkuperän mukaan. Rokotuskattavuus on korkein raskaana olevien aasialaisten keskuudessa (45,7 prosenttia), mutta alhaisempi latinalaisamerikkalaisten tai latinolaisten raskaana olevien keskuudessa (25 prosenttia) ja alhaisin mustaihoisten raskaana olevien keskuudessa (15,6 prosenttia).

CDC:n johtaja Rochelle P. Walensky, M.D., M.P.H., toteaa seuraavaa.

"Raskaus voi olla sekä erityistä aikaa että stressaavaa aikaa - ja raskaus pandemian aikana on perheille ylimääräinen huolenaihe. Kehotan raskaana olevia tai raskautta harkitsevia henkilöitä keskustelemaan terveydenhuollon tarjoajan kanssa COVID-19-rokotteen suojaavista eduista, jotta he voivat pitää vauvansa ja itsensä turvassa." (.)

Kaikki myöntävät ja ovat samaa mieltä siitä, että VAERS-tietokantaan on kirjattu huomattavasti liian vähän haittavaikutuksia, mutta nyt meillä on asiantuntija-analyysi siitä, kuinka vähän haittavaikutuksia on raportoitu. Hänen varovainen arvionsa, joka perustuu tietoihin, on, että VAERS-tietokantaan kirjatut tapahtumat on kerrottava X41:llä.

Tämä tarkoittaisi, että varovainen arvio sikiökuolemien todellisesta määrästä olisi 80 729, kun heidän äideilleen on annettu COVID-19-ruiske.

Herätkää ihmiset!!! Katselemme silmiemme edessä maailman väestön hallintaa koskevaa eugeniikkasuunnitelmaa, ja on silkkaa hulluutta, että raskaana oleva nainen suostuu vapaaehtoisesti ottamaan COVID-19-rokotuksen, joka vaarantaa hänen ja hänen syntymättömän lapsensa hengen.

Rochelle Walensky ja hänen työtoverinsa CDC:ssä sekä FDA:n, NIH:n ja monien muiden valtion terveysjärjestöjen rikolliset on pidätettävä välittömästi, jotta tämä hyökkäys Yhdysvaltojen kansalaisia vastaan kokeellisilla geeniterapiapistoksilla voidaan lopettaa.

COVID-19-rokotuksen saaneiden raskaana olevien naisten tarinoita.
raskaus ja synnytys infektioiden aikana. raskaana oleva nainen minussa
Facebook-sivunsa mukaan Alexandra Laigle teki ilmeisesti päätöksen ottaa COVID-19-ruiske raskaana ollessaan "alustavien tutkimusten" perusteella, joiden mukaan hän voisi siirtää vasta-aineita syntymättömälle lapselleen.

Kiitos COVID Vaccine Injuries Telegram-kanavalle näiden kuvakaappausten säilyttämisestä. Tämänpäiväisen julkaisun aikaan suurin osa näistä vauvasta otetuista kuvista on poistettu, mutta yksi on vielä jäljellä täällä.

alexandra laigle 1aalexandra laigle family 1alexandra laigle 2
Lastenhoitaja kehuskeli saaneensa COVID-rokotteen raskaana ollessaan - vauva syntyi kuolleena 8 päivää myöhemmin
Rouva Mary Pat Voll on Facebook-sivujensa mukaan lastensairaanhoitaja Altamonte Springsissä, Floridassa. Hän julkaisi 22. helmikuuta kuvan itsestään rokotekortti kädessään ja kuvatekstin "raskaana ja rokotettu".

mary voll rokote facebook kuvatjpg
mary voll rokote facebook imagesjpg

Hän kirjoitti harkinneensa kaikkea faktatietoa ja karsineensa "salaliittoteoriat" ennen ensimmäistä ja toista rokotusta. Rouva Voll oli tuolloin 21 viikkoa raskaana. Hänen vauvansa syntyi kuolleena kahdeksan päivää myöhemmin, myöhemmän Facebook-kirjoituksen mukaan.

Koko juttu täällä.

Wisconsinissa asuva lääkäri sai keskenmenon 3 päivää sen jälkeen, kun hän oli saanut kokeellisen COVID MRNA -ruiskeen.
Tohtori Sara Beltrán Ponce valmistui Wisconsinin lääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna 2019. Hän suorittaa sädehoidon onkologian erikoistumisopintojaan samassa Milwaukeen korkeakoulussa. Hänen profiilinsa SheMD-nimisellä verkkosivustolla kertoo, että hän on "intohimoinen lääketieteellisen koulutuksen, kansanterveyden ja mentoroinnin suhteen, erityisesti säteilystä kiinnostuneiden naisten osalta". Hän on naimisissa ja hänellä on yksi tytär, ja toinen lapsi oli tulossa - eiliseen asti.

Sara Beltrán Ponce
Tohtori Beltrán Ponce twiittasi 28. tammikuuta, että hän on 14 viikkoa raskaana ja "täysin rokotettu". Hän toisti twiittiketjussaan monia yleisimpiä COVID-19:ään ja rokotteisiin liittyviä puheita.

Hän twiittasi vajaa viikko myöhemmin päivityksen raskaudestaan ja ilmoitti saaneensa keskenmenon.

Keskenmeno tapahtui 14 1/2 viikolla, mikä viittaa siihen, että se tapahtui kolme päivää sen jälkeen, kun hän oli saanut ensimmäisen tai toisen mRNA-rokotuksen.

Kuten tohtori Sara Beltrán Poncen päivitetystä twiitistä, jossa hän ilmoitti syntymättömän lapsensa kuolemasta, näkyy, hän ei uskaltanut yhdistää sitä COVID-injektioon, koska se olisi todennäköisesti romuttanut hänen uransa lääkärinä, koska hänet olisi leimattu "rokotevastaiseksi" ja siten "tieteenvastaiseksi".

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video