Asiaa COVID-rokotteesta - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 21, 2020
Tällä videolla tuodaan ilmi varsin suorasanaisesti sitä, kuinka lukuisat ihmiset ovat vuosien saatossa kärsineet eri rokotteiden aiheuttamista haittavaikutuksista sekä joutuneet tietämättömyyden uhreiksi käyttäessään sellaisia lääkeaineita, jotka ovat aiheuttaneet mm. sikiöiden epämuodostumia ja lasten kehityshäiriöitä. Koronarokotteeseen liittyvät suuret riskit nostetaan myös videolla esiin: rokotteen testauksissa on kuollut ihmisiä sekä monet ovat saaneet erinäisiä haittoja ja ongelmia aina mädäntyneestä jalasta lähtien. Tätä rokotetta ei ole myöskään testattu raskaana olevilla naisilla testaamisen epäeettisyydestä johtuen, mutta silti sen ruiskuttamista odottaviin äiteihin pidetään “täysin hyväksyttävänä”. Samaan aikaan, kun nämä useita rikosoikeudenkäyntejä läpikäyneet ja raskaasti tuomitut rokotefirmat ovat täysin vapautettuina kaikesta vastuusta tulevaa koronarokotetta koskien. Riippumatta siis siitä, minkälaiset haittavaikutukset koronarokotteesta seuraa - heillä ei ole minkäänlaista vastuuta asiassa, saati sitten edes korvausvelvollisuutta.

Valitettavasti todella monet perheet ympäri maailman ovat joutuneet jo kokemaan tämän karun ja sydäntäsärkevän kohtalon, kun heidän lapsensa ovat vaurioituneet jo aikaisemmin muiden rokotteiden seurauksena. Lääkefirmojen vastuuvapaus rokotteista ei siis rajoitu pelkästään tähän tulevaan koronarokotteeseen, vaan on seurausta USA:n vuoden 1986 lakimuutoksesta. Tämä lakimuutos ulottuu tänne kauas pohjoiseenkin asti, nimittäin myös täällä Suomen Pohjolassakin on sellaisia perheitä, joiden elämät ja sydämet ovat särkyneet sen seurauksena, että lapsi on joko kuollut täysin odottamattomasti rokotteen seurauksena tai saanut isomman tai pienemmän rokotevaurion. He eivät ole ongelmiensa kanssa yksin, sillä heidän kohtalotovereitaan löytyy ympäri maailmaa. USA:lainen tutkija-/toimittaja-/asiantuntijaryhmä keräsi tällaisten perheiden tarinoita yhteen ja koosti ne osaksi VAXXED 2 (ROKOTETTU 2) -elokuvaa, jossa kymmenet lääkärit ja tiedemiehet kertovat siitä, mitä ovat oppineet rokotteista, kun he ovat alkaneet tutkimaan niitä todella kriittisesti. Tämä elokuva ei ole mikään iloinen perheleffa, mutta todellakin tämän joulunajan must-watch -elokuva. Suosittelemme tämän elokuvan katsomista aivan jokaiselle lähimmäisistään välittävälle. Meidän on todella nyt aika avata silmät näille rokoteasioille täällä Suomessakin, eikä vain lakaista niitä kaikenlaisena “hölynpölynä ja mielenvikaisuutena” maton alle, aivan niin kuin homekouluillekin taidettiin aiemmin tehdä, kunnes se “homesairas” -lapsi osui omalle kohdalle...

Katso ja muista myös JAKAA ETEENPÄIN tämä todella koskettava ja silmiäavaava ROKOTETTU 2 -elokuva suomeksi tekstitettynä täältä:
https://rapsodia.fi/rokotettu-2-elokuva/

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay