Police for Freedom - toiminta aloitetaan Suomessa ❤️??

Donate

Voitontie
Published on Apr 28, 2021
Hei sinä turvallisuusalan ammattilainen - poliisi, järjestyksenvalvoja, sotilas, palomies tai muu ihmisten turvallisuudesta ammattinasi vastaava tai vastannut! Nyt on sinun aikasi lähteä mukaan maailmanlaajuiseen Police for Freedom -liikkeeseen, joka on perustettu vastikään jo Belgiaan, Ruotsiin, Australiaan sekä moniin muihinkin maihin! Tämä liike ajaa ihmisoikeuksia sekä puolustaa poliisin asemaa ihmisoikeuksien ja ihmisarvon turvaajana sekä antaa turvallisuusalan ammattilaisille myös moraalista tukea tähän aikaan, jolloin poliisien saamat käskyt eivät enää monissakaan maissa kohtaa maiden perustuslakiin määriteltyjä ihmisoikeuksia sekä -arvoja!
Nyt on myös meidän suomalaisten aika nousta aivan jokaisella rintamalla esiin kansalaisten vapauden ja ihmisarvon puolesta. Kuulemme jatkuvasti ympäri maailmaa kuin myös täältä rakkaasta koti-Suomestamme ikäviä ja varsin traagisia uutisia sen suhteen, miten lakiin määriteltyjä oikeuksia poljetaan ja tallataan yhä enenevissä määrin poliisin ja muiden valtion virassa olevien sekä päättäjien toimesta aivan ennennäkemättömällä tavalla. Tämä varsin ikävä kehitys on avannut myös monien poliisien ja turvallisuusalan ammattilaisten silmät sekä saanut heidät pohtimaan sitä, ovatko he oman työnsä kautta nyt ajamassa todella kansalaisten etuja ja puolustamassa heidän oikeuksiaan ja ihmisarvoaan vai ajavatko he sen sijaan jotain aivan toisensuuntaista kehitystä eteenpäin?
Nyt on tullut aika järjestäytymiselle ja tiedon jakamiselle aktiivisesti eteenpäin tästä upeasta, riippumattomasta ja lahjomattomasta turvallisuusalan ammattilaisten rohkeasta joukosta, jotta kaikki läheisemme ja tuttumme, jotka näissä ammateissa toimivat tai ovat toimineet, voisivat tarttua tähän tilaisuuteen, mikäli kokevat sydämissään aitoa halua ja tahtoa puolustaa niin poliisien eettistä valaa kuin myös meitä kaikkia kanssaihmisiä, joita he ovat sitoutuneet suojelemaan, puolustamaan ja palvelemaan turvallisuustoimissaan!
Jaa siis rohkeasti tätä tietoa eteenpäin sekä ota yhteyttä Henri Kauramäkeen (suomi@policeforfreedom.org), mikäli tahdot liittyä tähän rohkeaan poliisien ja muiden turvallisuusalan ammattilaisten upeaan joukkoon!
Järjestön nettisivut: https://policeforfreedom.org
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/policeforfreedom

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay