Mikä on totuus?

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 10, 2022
Rapsodia-tiimin Eveliina Riikola puhuu tällä 9.8.2022 julkaistulla videolla totuudesta. Tämän päivän maailma rypee globaalien valheiden ja rakenteellisen korruption kourissa, ja moni ihminen ajattelee jopa niin, että jokaisella ihmisellä olisi jonkinlainen ”oma totuutensa”. Ennemminkin voidaan sanoa, että jokaisella ihmisellä saattaa kyllä olla oma valheensa, koska valtaosa ihmisistä elää omaa elämäänsä politiikkojen, viranomaisten ja median vääristelemässä valheellisessa todellisuudessa.

Eveliina kertoo videollaan myös siitä käytännöllisestä ratkaisusta, miten hänen oma elämänsä on tullut muutetuksi aivan täysin päälaelleen. Aiemmin Eveliinan elämä oli yksi iso negatiivinen sekasotku, mutta nyt voimme nähdä, miten hän säteilee Jumalan kirkkautta, hyvyyttä, iloa, viisautta, toivoa, rakkautta ja vapautta.

Tässä muutama lainaus Eveliinan sanoista:

”Jokaisen tulisi tehdä tsekkaus omille ajatuksille, että kuinka paljon sun ajatuksista oikeasti on totta? Ja onko olemassa totuus? Mä ite ainakin uskon, että todellakin on.

Mä tulin itse siihen johtopäätökseen 3-4 vuotta sitten, että mä oon ollut niin naiivi, aivopesty, sinisilmäinen ja mä oon uskonut niin moniin valheisiin, että mä en voi oikeesti luottaa yhtään siihen, mitä mun korvien välissä liikkuu, vaan mun täytyi oikeesti uudistaa mun koko mieli.

Mutta nyt mä voin sanoa, että mun elämä on täynnä ratkaisuja. Ja nyt voin myös antaa ihmisille ratkaisuja eteenpäin ja ihmiset tulevat inspiroituneiksi ja saavat ymmärrystä, kun puhun heille. Ja tämä sama voi myös tapahtua sulle!”

Täältä löytyy lisää Eveliinan videoita:

https://rapsodia.info/tahdotko-saada-uskosi-toimimaan-2/

https://rapsodia.info/rapsodia-todellisuuksista-tavoittaa-suomalaisia-2/

https://rapsodia.info/suomen-rapsodia-tiimi-vieraili-pastori-chrisin-luona-nigeriassa-26-2-2-3-2021/

https://rapsodia.info/kannattaako-12-15-vuotiaan-ottaa-koronarokote-2/

https://rapsodia.info/sina-toisen-tuomitsija/

https://rapsodia.info/ratkaisuja-sinulle/

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay