Rokotepassit ja lääketieteellinen apartheid

Donate

Rapsodia.fi
Published on Mar 25, 2021
Henna Marialla on jälleen painavaa sana sanottavanaan Andalucian vuoristosta. Henna Maria on ihmisoikeusaktivisti joka tekee paljon yhteistyötä mm. World Freedom Alliance:n kanssa.

Euroopan parlamentti aloitti eilen 24.3 klo 15 hätäistunnon rokotepasseista. Heidän on määrä äänestää jo tänään 25.3 heti aamupäivällä tästä asiasta. Käsittely pyritään siis viemään normaalin käsittelyprosessin ohi todella nopeasti suoraan päätökseen EU:n parlamentissa. Tässä on nyt käytännössä kyse lääketieteellisestä apartheidista.

Israelissa on jo käytössä tämä vihreä järjestelmä (Green passport). Niille, jotka ottavat rokotteen, annetaan tämä rokotepassi, mutta ne, jotka eivät ota tätä kokeellista geeniterapiaa (ns. rokotetta), jäävät ilman passia ja he joutuvat yhteiskunnan syrjimiksi. Israelista ollaan tekemässä parhaillaan mallimaata siinä, kuinka ihmiset voivat olla näin turvallisesti osana yhteiskuntaa. Israelissa ei ole minkäänlaista seurantajärjestelmään rokotevahingoille tai kuolleisuudelle, joten sieltä ei saada minkäänlaista todellista dataa tästä lääketieteellisestä ihmiskokeesta ja tältä pohjalta on nyt tarkoitus rakentaa lääketieteellinen rotuerottelu (apartheid) kaikkialle ympäri maailmaa.

Henna Maria lukee tällä videolla myös ihmisoikeusartikloja siitä, miten lainvastaista tämä kaikki on! Hän kertoo myös, kuinka poliisi jo hakkaa ja vangitsee maskittomia ihmisiä Espanjassa. Ja tätä sairasta tyranniaa rakennetaan kaikella tällä nyt. Henna Maria pyytää kaikkia lähestymään nyt VÄLITTÖMÄSTI Euroopan parlamentin jäseniä vetomalla heihin, että ei näistä asioista voida päättää salassa kansan selän takana niin, että he päättävät vain ottaa käyttöön tällaisen lääketieteellisen syrjinnän työkalun tämän rokotepassin muodossa! Painetta päättäjiin!!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay