Juttuvinkki suomalaisille kesätoimittajille, koskien magneettisuutta

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 31, 2021
Koska huomenna alkaa kesäkuu, ja kesätoimittajat pääsevät toteuttamaan itseään, voin hieman neuvoa miten pääsee urallaan hyvään alkuun. Olette varmaankin kuulleet niin sanotusta magneettihaasteesta, englanniksi ”magnet challenge”? Ja kuulleet hullusta salaliittoteoriasta, jossa ihmisiin muka voisi tarttua magneetti kiinni? Kannattaa ensiksi vilkaista oheisesta videosta miten Britannian yleisradio eli BBC käsittelee aihetta, ja sen jälkeen laatia juttu vaikkapa seuraavanlaisen rungon mukaan:

”Sosiaalisessa mediassa leviää villitys, jossa nuoret leikkivät kielilävistyksiä käyttämällä pieniä magneetteja. Tätä kutsutaan nimellä ”magneettihaaste”, ja se on aiheuttanut Britanniassa useita kiireellisiä hätäleikkauksia nuoren vahingossa nielaistua magneetin. Tulisiko Suomessakin ryhtyä asian suhteen viranomaistoimenpiteisiin lasten suojelemiseksi?”

Seuraavaksi voi soittaa vaikkapa johonkin vanhainkotiin, ja kysyä joltakin lähihoitajaopiskelijalta, että ”hei tota onx teidän potilaat muuttunu magneettisix?” Muista kikattaa! Olipa vastaus mikä tahansa, niin luovalla kirjoittamisella sen voi muuttaa muotoon ”laaja soittokierros suomalaisille terveydenhuollon ammattilaisille paljasti, että he ovat huolissaan ilmiöstä jossa nuoret syövät magneetteja, sillä magneetti voi juuttua ruuansulatuselimistöön eikä sitä voi poistaa ilman leikkausoperaatiota.”

Kysy vielä lopuksi joltakin julkkistyrkyltä kommenttia asiaan, ja ota kuva kun hän pitelee kädessään jääkaappimagneettia. Kuvatekstinä voi olla vaikkapa ”[julkkiksen nimi] ihmettelee, miten joku voisi syödä tämmöisen, ja kertoo samalla tulevasta levystään ja kesähäistään.” Voit nyt lisätä juttuun maagiset sanat ”katso kuvat!”

No niin! Puhtaaksikirjoittamisen jälkeen juttu on valmis, ja se saattaa päästä jopa etusivun lööppiin! Jos olit ensimmäinen suomalainen toimittaja joka käsitteli tätä asiaa, niin voi olla että itse päätoimittaja kiittää sinua. Nyt voit mennä hyvillä mielin kesäterassille ystäviesi kanssa nauttimaan virvokkeita, sekä räpläämään älypuhelinta.

Alkuperäisvideosta jälleen kerran suuret kiitokset, Tim Truth! Hän on videota tehdessään valmistautunut lähtemään mielenosoitukseen, toivottavasti siellä on kaikki sujunut hyvin. Käykääpä tutustumassa hänen kanavaansa:
https://www.bitchute.com/timtruth/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video