Hannah Rohkea Regressio 025.1 Jumalan ja Saatanan pelikenttä

Donate

Hannah Rohkea
Published on Feb 12, 2021
Selvänäkemistä syvärentoutustilassa, näkijänä Heidi Kukka. Heidin YouTube-kanavat Tunnekukka https://www.youtube.com/channel/UCIZaoMakfCMAKQFena5fDuw ja Rakkauden alkemistit https://www.youtube.com/channel/UC1jHqPcfxMaoBu0NYGvv3ag.
Veljekset Jumala ja Saatana keskustelevat. Saatana haluaa tietää Jumalan luomisvoiman salaisuuden, mutta Jumala kieltäytyy kertomasta ja käskee Saatanan etsiä vastaus itse itsestään. Kärsimätön Saatana, joka haluaa vastaukset helposti heti ja nyt suuttuu ja kostoksi langettaa kirouksen ihmiskunnan päälle. Tämän manipuloinnin alaisena ihmiskunta on elänyt tiedostamatta omaa suuruuttaan, ymmärtämättä kärsivällisesti etsiä vastausta itsensä sisältä, hakien helppoja, nopeita ratkaisuja ja välitöntä tyydytystä elämäänsä ja näin valinnut valon sijasta pimeyden kerta kerran perään, toteuttaen Saatanan asettamaa agendaa.
Tämän kelkan kääntäminen on nyt tätä tarkoitusta varten Maapallolle inkarnoituneista tähtisieluista kiinni. Valon auttajien tehtävänä on toimia valon kanavana, pitää itsestään mahdollisimman hyvää huolta ja täten omat energiat korkeina, ja vain olla ja antaa valon virrata kauttaan tänne Maapallolle. Suomeen on inkarnoitunut tähtisielujen keskittymä ja heidän valollaan, kun kukin sen tiedostaa, on Maan muutokselle ja Uuden Maan syntymiselle paljon suurempi merkitys kuin massojen heräämisellä. Kun valo nousee Pohjolasta, on se näiden tähtisielujen yhteisen valon syttyminen, joka sytyttyään lähtee virtaamaan muualle maailmaan kuin suuri joki, joka yhtyy pienempiin, orastaviin valoihin ympäri maailmaa antaen niille voimaa loistaa ja näin lopulta sytyttää valon koko Maapallolle.
On turhaa käyttää enää energiaa massojen herättelyyn, sen aika on ohi. Ne, joiden on ollut määrä herätä, ovat heränneet. Kaikki systeemin vastustamiseen käytetty energia on systeemiin käytettyä energiaa ja vain ruokkii sitä, pitäen vanhaa yllä.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

sporttikameravirtapankki
Up next
Autoplay