Avaa yrityksesi 29.1.2022 – kapina on alkanut - Rapsodia.info -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 22, 2022
Freedom Convoy rekkaralliin osallistuvat rekkamiehet ovat pyytäneet koko Kanadan kansaa lähtemään mukaan tukemaan tätä koko kansan yhteistä vapaustaistelua siten, että yritykset avaavat 29.1.2022 täysin normaalisti jälleen ovensa kaikille asiakkaille. Yrittäjiä pyydetään nyt lopettamaan kaikenlainen ihmisten syrjiminen ja eriarvoistaminen. Yrittäjiä kehotetaan hankkiutumaan eroon kertaheitolla kaikista korona-ajan tuomista rajoituksista. Rekkamiehet muistuttavat myös yrittäjiä siitä, että kyse on sinun omasta yrityksestäsi eikä mistään hallituksen omistamasta yrityksestä.

Tyranniasta ei ole mahdollista päästä eroon sillä, että noudatamme vain kiltisti hirmuhallitsijoiden käskyjä ja toivomme parasta. Se tie on jo niin nähty tämän kuluneen kahden vuoden aikana. Nyt tarvitaan myös paljon rohkeutta ja suunnan näyttämistä suomalaisten yrittäjien suunnalta. Verkostoidutaan ja lähdetään rohkeasti taistelemaan yhdessä koko Suomen vapauden puolesta. Enää ei anneta tuumaakaan periksi näille Suomen hallituksen valehteleville isänmaan pettureille. Kansankyykytyksen aika on ohi. Tämä poliittinen pandemia loppuu tasan siihen, kun me itse lopetamme sen. Oi nouse Suomi ja ota vapautesi takaisin!

Tässä on kolme suomennettua videota hallitusten toimiin liittyen:

https://rapsodia.fi/ala-vaihda-vapauttasi-etuoikeuksiin-2/

https://rapsodia.fi/vallanpitajat-valehtelevat/

https://rapsodia.fi/hallitus-petti-kansansa-piikeilla-2/

Täältä löytyy lisää videoita suomeksi Kanadan Freedom Convoy 2022 rekkakapinasta: https://rapsodia.fi/?s=convoy

Täältä löytyy lisää Kanadan tapahtumista: https://rapsodia.fi/?s=kanada

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay