Ano Turtiainen - Koronarokote kansanmurha

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 9, 2021
Tässä lainauksia Anon 9.6.2021 pitämästä puheesta:

"Valiokunnan mietinnössä mainitaan monenlaisia ja ihan todellisia haasteita Suomen turvallisuudelle. Mietinnöstä puuttuu kuitenkin tällä hetkellä arjessamme enemmän kuin läsnä oleva Suomen ja suomalaisten turvallisuuteen erittäin vakavasti kohdistuva haaste.

Koronarokotteet ovat jakaneet kansamme kahtia; valveutuneisiin ja harhaanjohdettuihin. Te kansanedustajat ette voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen tämän informaation kuultuanne koskien sitä riskiä mille suomen kansalaiset on altistettu. Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi. Yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa, vaan ainoastaan Euroopan lääkevirasto EMA:n ehdollinen markkinointilupa.

Fimean (www.fimea.fi) mukaan Suomessa on kuollut 78 ihmistä koronarokotteeseen ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1306 kpl ja käsittelemättömiä haittailmoituksia 3630 kpl. Noin 57% käsitellyistä ilmoituksista haittavaikutukset on arvioitu vakaviksi.

Kyseessä on ihmiskoe. Suomalaisille ei ole kerrottu Nurnbergin säädöstön vastaisesti siitä, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt teidät kaikki sekä median edustajat tietoisiksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe ja että sen tulokset ovat hirveitä. Vertailun vuoksi edellinen keskeytetty pieleen mennyt rokotekokeilu Pandemrix keskeytettiin kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt. Kysynkin nyt teiltä kaikilta kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?

Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.

Lopuksi jos te johdatte vielä kansalaisia harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja siitä, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallaan useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha. Muistutan vielä kerran kaikkia. Rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia."

Tässä on tekemämme video koronarokotekuolemista Suomessa ja maailmalla:
https://rapsodia.fi/rokotekuolemat-13-616-kpl-haittavaikutukset-468-065-kpl/

Suomalainen isä kertoo tällä videolla aivan avoimesti, kuinka hänen tyttärensä kuoli viikon päästä koronarokotteen ottamisesta: https://rapsodia.fi/koronarokotteeseen-liittyvat-kuolemat/

Lisää rokoteaiheisia videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay