Tuomas Malisen testamentti

Donate

Rapsodia.fi
Published on Mar 10, 2021
GnS Economic:in toimitusjohtaja, pääekonomisti, Helsingin yliopiston Taloustieteen dosentti, Tuomas Malinen, jättää testamenttinsa vuosikymmenen kestäneestä työstään julkisen keskustelun saralla vieraillessaan Heikelä & Koskelo -ohjelman aamulähetyksessä 10.3.2021. Malinen ilmoitti vetäytyvänsä nyt taka-alalle ja antavansa tilaa muille nousta jatkamaan tätä hänen aloittamaansa työtä suomalaisten herättelyssä.

"Nyt suomalaisten pitää oikeasti ruveta funtsimaan, että mitä tässä maassa tapahtuu ja mihin me halutaan mennä.
Koska se, että jos ei tee mitään, niin sekin on nykytilanteessa valinta, koska meitä vaan nyt viedään vaan johonkin.
Kyse on nyt siitä, noustaanko me vastarintaan vai ei."

Tuomas Malinen teki ohjelmassa varsin rohkean ulostulon tehdessään paljastuksia mm. seuraavista henkilöistä: Sanna Marin, Matti Vanhanen, Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Petteri Orpo ja Elina Lepomäki. Malinen uskoo pääministerimme saavan ohjausta ja käskyjä Suomen ulkopuolelta. Hän kertoi myös havaitsemastaan globaalista symboliikasta pääministeriimme liittyen ja sitä seuranneesta suosiosta, kuten TIME-lehden kansikuvassa poseeraaminen. Malinen kertoi myös kokoomuksen Elina Lepomäen kannan muuttuneen EU liittovaltion suuntaan kesän 2019 Bilderberg-kokoukseen osallistumisen seurauksena.

EU:n elvytyspaketin kritisoiminen ja keskustelun herättely sen ympärille on ollut Malisen keskeisinpänä teemana, joten siitä kuullaan myös videolla paljon. Tässä napakka lainaus Malisen & kumppaneiden kirjoittamasta kirjasta Euron tulevaisuus heidän loppupäätelmästään:

”Tähän asti kertyneen näytön perusteella on todennäköistä, että rahaliiton päätöksentekoprosessi tahdittaa jatkossakin Suomessa tehtäviä ratkaisuja. Se ei perustu demokraattisiin pelisääntöihin. Prosessi näyttää etenevän niin, että Eduskunnan päätettäväksi tulee pieniä yksittäisiä EU:n komission ja Euroryhmän virkamiesten valmistelemia toimia ja säädöksiä. Monet niistä saattavat näyttää järkeviltä ja hyödyllisiltä käsillä olevan tilanteen kannalta, mutta tosiasiassa kukaan ei ole miettinyt valmistelun yhteydessä yksittäistoimista muodostuvaa kokonaisuutta. Yksittäispäätösten sarjasta syntyy lopputulos, jota Suomen ja monien muidenkin maiden poliittiset päättäjät eivät olisi ainakaan julkisesti kannattaneet. Kun prosessin lopputuloksena syntyvää kokonaisuutta ei ole missään vaiheessa valmisteltu ja mietitty, se on varmasti virheellinen ja epäoptimaalinen. Näin luotu kokonaisuus ei tule olemaan kestävällä pohjalla.”

Katso videolta lisää ja jaa tietoa aktiivisesti eteenpäin!

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay