Hannah Rohkea Regressio 036 Pedon merkki

Donate

Hannah Rohkea
Published on Apr 10, 2021
Nainen on lukenut Raamatusta pedon merkistä ja oivaltanut vaaran olevan tulossa. Tulossa olisi iso pahuus, kuin iso peto, joka painaisi kaiken kumaraan valtansa alle. Hän lähtee talvella keskellä yötä varoittamaan muita tulevasta vaarasta. On satanut paljon lunta ja polku on ummessa. Hän tarpoo hangessa, pelkää petojen tulevan ja voi kuullakin niiden äänet, vaikka itse asiassa metsässä on aivan hiljaista.
Pedot - kuin sudet, mutta mustemmat – hyökkäävät naisen viitan liepeisiin kiinni ja repivät vaatteet kappaleiksi. Mutta ne eivät pystyneet koskettamaan naisen sisintä ja itse asiassa ne eivät saaneet edes hänen kehoaan. Sillä hän tiesi, että jos antaa itsensä jäädä pahuuden alle, niin sitten sinne jää, mutta jos päättää nousta siitä ylös, niin silloin siitä pääsee pois.
Pedot ovat isoja, mustia ja pelottavia, mutta kun niitä tarkastelee lähemmin, osoittautuvat ne todella hauraiksi. Ne ovat kuin poltetun paperin jäännöksiä ja murenevat, kun niihin tökkää sormella. Pedot ovat etujoukkoa sille suurelle mustalle, joka on tulossa peittämään kaiken alleen. Sille mustista mustimmalle, pahoista pahimmalle.
Suuri musta vyöryy paikalle, mutta vaikuttaa neuvottomalta, kun pedot eivät enää juoksekaan sen edellä. Musta on tehty samasta kuin pedotkin ja on vailla petojaan avuton ja murenee ilman, että siihen tarvitsee edes tökkäistä. Kun musta on haihtunut pois, nousee aurinko. Se nousee pohjoisesta.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin toiminnassa on ollut ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com tai facebookissa sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta ja lähetän sinulle linkin sitä kautta.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay