Hannah Rohkea Regressio 048.1 Alinen ja Ylinen

Donate

Hannah Rohkea
Published on Jun 7, 2021
Selvänäköistä kanavointia, näkijänä Heidi Kukka.
Alisista ja Ylisistä voimme käydä hakemassa tietoa ja maagisia voimia. Alisiin meno vaatii rohkeutta. Se on meidän tulikokeemme ja sinne kuuluisi omassa elämässä mennä. Siellä kohdataan hiidet ja peikot, jotka itse asiassa ovat vain omia pelkojamme. Peikot alkavat helposti käskyttää meitä eli annamme pelkojen ohjata toimintaamme ja valintojamme, mutta menettävät pian voimansa, kun katsomme niitä silmiin ja rohkeasti kohtaamme ne. Pyrimme ylösnousemukseen, kohottamaan värähtelyjämme, mutta se ei ole mahdollista ilman, että ensin teemme sukelluksen Alisiin. Omien pelkojen kohtaaminen ja varjopuolien hyväksyminen avaa tien ylös.
Akaasisissa aikakirjoissa on sekä pimeyden että valon sivuja ja jokainen meistä on joutunut käymään läpi molempia. Kaikki ne energiat ovat meissä ja on hyväksyttävä myös se, että olemme niin tässä kuin edellisissäkin elämissä tehneet ikäviä asioita. Kun käy läpi anteeksiannon ja armon itseä kohtaan, pystyy sen jälkeen tuntemaan armoa ja antamaan anteeksi myös muille. Tässä ajassa anteeksianto pahantekijöille on erityisen tärkeää, jotta ylösnousemus etenee.
Tulikokeen liekit polttavat pois kaiken tarpeettoman, polttavat pois egoa. Tulikoe pistää ihmisen polvilleen, pistää nöyrtymään, ja se on tie pyyteettömään rakkauteen. Ihminen kulkee tulen läpi. Tuleen jäävät egon maskit ja toiselta puolelta ulos tulee aito ihminen. Kun matka Alisiin eli sisäinen työ on tehty, on laitettava juuret eli maatähtichakra kuntoon ja sen jälkeen avautuu tie Ylisiin, maailmankaikkeuden loputtomaan tietopankkiin.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com ja lähetän sinulle linkin sitä kautta.
Minut löytää Facebookista sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay