HILARY RODHAM CLINTON WAS HANGED FROM THE NECK UNTIL DEAD ON APRIL 26TH

Donate

Pohjanpoika
Published on Apr 27, 2021
Munakokkelit jalapeno-paprikoilla ja mansikka-pirtelö. Tuomittujen viimeinen ateria.

Hillary Rodham Clinton hirtettiin Guantanamonlahdella maanantai-iltana, hänen kuolemansa johti operaation loppuun, joka alkoi 2. maaliskuuta, kun Yhdysvaltain laivaston SEALit Donald J. Trumpin viranomaisille pidättivät häpeällisen poliitikon hänen New Yorkin Chappaquassa. Viisi päivää kestäneen tuomioistuimen jälkeen maailman pahamaineisimmalla pidätyskeskuksella kolmen upseerin paneeli totesi Clintonin syylliseksi murhaan, lisävarusteisiin murhaan, maanpetokseen, lapsikauppaan ja muihin vakaviin rikoksiin. Clinton, joka oli kieltäytynyt neuvonnasta, oli lausunut yhden sanan koko oikeudenkäynnin ajan ja ottanut varapuheenjohtaja John G.Hanninkin kuolemantuomion räikeällä katseella.

Roikkuminen tapahtui kello 21.05 heti Tapsin jälkeen, mikä merkitsee hiljaisten tuntien alkua Yhdysvaltain sotilastukikohdissa ympäri maailmaa.

NÄKYVÄT: Liz Cheney asettuu Pelosin yli GOP-johtajan käsiin, kädet Nancylle valtavat voitot avainvälineestä
"Maailma on nukkumassa hiljaisemmin tänä iltana", varapuheenjohtaja John G. Hannink sanoi pienelle kokoukselle, johon kuului 3 yhteistä esikuntapäällikköä ja erityisesti Donald J. Trump, joka pukeutui tyypilliseen tummaan puvuunsa ja karmiininpunainen solmio. , oli saapunut GITMOon aikaisemmin päivällä. Michael Pompeo ja NYC: n entinen pormestari Rudy Giuliani reunustivat häntä, molemmilla miehillä oli ollut olennainen rooli todisteiden keräämisessä Clintonia vastaan.

Armeijan vartijana sakkeli Hillary Clinton saatettiin Camp Delta -vankilasta teräksestä valmistetusta ristikkorakenteesta valmistettuihin kartioihin, alaspäin kääntyvän oven kanssa jalkojensa alla, jonka armeijan insinööriryhmä oli pystyttänyt selvitykseen lähellä Windward Pointin majakkaa GITMOn eteläpuolella. reuna. Teräspalkkiin oli kiinnitetty suorakulmainen laatikko, jossa viisi pyöreää, punaista nappia ulottui kotelosta. Jokaisen napin edessä seisoi univormupukuinen sotilas. Laiturin huipulla toinen sotilas liukasi punotun solmun Clintonin kaulaan.

Varajohtaja Hannink käsitteli suorituksen yksityiskohtia: ”Kun sanon valmis, enkä hetkeä ennen, asetat vasemman etusormesi painikkeen eteen. Pidät sitä leijuu siellä, kunnes sanon suorittaa, ja sitten sinun viiden on samanaikaisesti painettava painiketta. Vain yksi viidestä painikkeesta laukaisee oven, eikä kukaan teistä koskaan tiedä mikä painike oli. Ymmärrätkö nämä ohjeet? "

"Kyllä, sir", viisi huusivat yksimielisesti.

Kappeli ja lääkäri kiipesivät korin huipulle johtavasta 13 portaasta ja seisoivat sotilaan vieressä, joka tarkasti varmistaakseen, että solmu oli kiinnitetty Clintonin kaulaan. Niiden alapuolella varajohtaja Hannink kysyi, halusiko Clinton viimeisiä rituaaleja vai onko hänellä lopullisia sanoja.

Clinton mursi hiljaisuuden. "Minä olen Hillary Clinton, et voi tehdä tätä minulle", hän sanoi, äänensä noita.

"Se on jo tehty", Donald J. Trump huusi hänelle.

"Valmis." Varajohtaja Hannink nyökkäsi teloituksen yksityiskohtia.

Hetken tauon jälkeen hän antoi "suorita" -määräyksen, sotilaat painivat nappejaan ja Clintonin jalkojen alla olevat ritilät heilautuivat. Hänen jalkansa, jotka olivat edelleen kahlittu nilkoissa, nykivät hetken tai kaksi, sitten pysähtyivät.

Köysi leikattiin, ja Clintonin eloton ruumis levisi kosteassa nurmikolla. Läsnä oleva lääkäri tarkasti hänen elinvoiman ja julisti hänet kuolleeksi.

Luottamuksellinen lähde, joka osallistui Trumpin tehtävään tuhota syvä valtio, sanoi, että yleinen mieliala oli synkkä ja melankolinen; siellä ei ollut juhlia, ei riemua, vain tyytyväisyyden ilmapiiri, tunnustus siitä, että mitä oli tehtävä, se oli tehty. Hänen rikostensa luonne varjosti juhlallisen ajatuksen. Mutta neljän vuosikymmenen kauhukausi oli päättynyt.

TRENDING: ZEN-HETKI: Katso tämä sankari kahlaamassa Antifa Goonsin kautta PURISTELEEN heitä pannulla! Glorious CLANGS…
"Niin paljon kuin Trump vihasi häntä, tämä oli puhtaasti liike. Hän välittää lapsista, jotka kärsivät hänen käsistään, enemmän kuin hän, mitä hän teki hänelle. Kyllä, hänen kuolemansa lähettää signaalin syvälle valtiolle. Mutta Trump tietää, että on vielä paljon tehtävää, eikä hän juhlii ennen kuin työ on tehty ”, lähteemme sanoi.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay