Monet kristityt ovat tulleet maailman pettämiksi - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Jan 28, 2021
Kokosimme tälle videolle Pastori Chrisin paljastuksia viime päiviltä siitä, mitä tässä maailmassa on todella meneillään: koronapetoksesta, suunnitteilla olevista eristyskeskuksista sekä koronarokotteista ja virheellisistä PCR-testeistä. Pastori Chris osoitti suoria sanojaan myös kristillisten seurakuntien johtajille: ”Jos pelkäät virusta, et ole koskaan todella tuntenut Jeesusta.”

Pastori kertoi siitä, miten monet seurakunnat ovat tänä korona-aikana muuttumassa rokotuskeskuksiksi ja he tarjoavat tilojaan myös kansalaisten eristämiseen. Tämä ei ole todellakaan sitä, mitä todelliset Jumalan palvelijat tekevät, sillä Jeesus paransi kaikki sairaat eikä suinkaan pelännyt mitään viruksia, saatikka vehkeillyt maailman pahoja agendoja ajavien ihmisten kanssa. Pastori Chris nostikin osana opetusta esiin sen, miten kaiken taustalla vaikuttaa eugeniikka eli rotuhygienia-ajattelu sekä maailman väestön vähentämispyrkimys. Pastori Chris varoittikin siitä, miten esimerkiksi Saksassa suunnitteilla olevat eristyskeskukset voivat toistaa historiaa muuttumalla pian keskitysleireiksi.

Pastori Chris kertaa videolla myös 11 asiaa virusta koskien. Hän opettaa videolla myös siitä, kuinka pahat vastapuolen pelurit, eli pahantahtoiset maailman ihmiset, antavat myös paljon rahaa tähän omaan pahaan agendaansa, kun he sijoittavat siihen lukuisia miljardeja, että he saisivat toteutettua maailmanlaajuisen Great Resetin. Tämän vuoksi myös meidän on todella tärkeää osoittaa olevamme osana Jumalan agendaa siten, että olemme viemässä Evankeliumia koko elämällämme eteenpäin!

Tässä on linkit vielä näihin kahteen opetukseen, josta tämä video on leikattu:

https://rapsodia.fi/your-loveworld-specials-pastori-chrisin-pastori-bennyn-kanssa-26-1-2021/

https://rapsodia.fi/your-loveworld-specials-pastori-chrisin-pastori-bennyn-kanssa-25-1-2021/

God Bless You!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay