Koronarokote ei ole rokote Rapsodia.fi tekstitys

Donate

Voitontie
Published on May 29, 2021
Tässä suomeksi tekstittämämme pätkä neljän oman alansa huippuammattilaisen keskustelusta ja oikean tiedon tietoiskusta kokeellisiin koronarokotteisiin liittyen! Tällä videolla ääneen pääsevät kaksi todella menestynyttä ja tunnettua asianajajaa Pohjois-Amerikasta: Robert F. Kennedy Junior sekä Rocco Galati. Heidän lisäksi videolla kuullaan USA:n huippulaboratoriossa työskennellyttä virologi Judy Mikovitsia sekä talousalan rautaista asiantuntijaa Dr. David Martinia.

Tämä nelikko kertoo videolla todella hyvin ja tiivistetysti siitä, mistä kokeellisissa koronarokotteissa on todella kyse! Niissä on kyse siitä, että ihmisen elimistöön viedään pieneen tilaan pakattu mRNA-säie, joka aikaansaa sen, että sinun omista soluistasi tulee taudinaiheuttajia tuottavia tehtaita! Kyllä, luit aivan oikein! Elimistösi alkaa rokotteen myötä tuottamaan itse taudinaiheuttajia, eli tämän täysin kokeellinen ainesosa, joka on lääketieteellinen laite, kuten Dr. Martin videolla osuvasti toteaa, saa aikaan sen, että sinun solusi altistetaan tarkoituksellisesti synteettiselle taudinaiheuttajalle ja sitä myöten kohoaa myös riski saada mm. nopeasti etenevä syöpä, MS-tauti, ALS-tauti tai Alzheimer. Tämä kyseinen “tuote” ei ole edes perinteistä “rokotetta” nähnytkään, vaan itse asiassa se täyttää teknologisine ominaisuuksineen USA:n Säteilyturvakeskuksen lääkinnällisen laitteen tunnusmerkit rokotteen määritelmän sijasta!

Tämä mielenkiintoinen video kannattaa todella katsoa ja jakaa eteenpäin! Videolla tulee myös tuhtia ja puhuttelevaa asiaa nykymaailman menosta sananvapauden rajoittamisen suhteen sekä Maailman Talousfoorumin suunnitelmista siirtää koko maailman valtava varallisuus ja talousjärjestelmä kohti pluto- ja aristokratian tyranniaa! Varmista, että myös kanssasuomalaisesi saavat nähdä tämän videon, kun olet mukana jakamassa tätä tietoa rohkeasti eteenpäin omassa maailmassasi!

Alkuperäinen liki 2 tuntinen videokonferenssi löytyy tästä linkistä englanninkielisenä:

https://earthheroestv.com/programs/special-free-live-broadcast-5th-jan-2021-focus-on-fauci-46120-a90064

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay