Tri Tom Cowan: Kaikki virustestit ovat petosta

Donate

Olennaisiafaktoja
Published on Aug 2, 2021
Kaikkien väitettyjen "sairaaksi tekevien virusten" genomit ovat keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin soluviljelmistä monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa. SARS CoV-2:ta kuten mitään muutakaan väitettyä "sairaaksi tekevää virusta" ei ole oikeasti eristetty eikä niitä todellisuudessa ole olemassa.

https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/02/26/lausunto-viruksen-eristamisesta/
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/07/12/7-virologian-kumoavaa-faktaa/

PCR-primer-sekvenssit väitettyä SARS CoV-2:ta varten ovat tekaistuja koska siihen PCR-protokollan tehneellä Christian Drostenilla ei ole mitään todellista virusta oikeasti eristettynä. Väitetyn SARS CoV-2:n genomi on keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin soluviljelmistä monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

Ihmisen genomissa 90 sekvenssiä ja vähintään 90 meissä elävän mikrobin sekvenssiä ovat täsmälleen yhteensopivia väitetyn SARS CoV-2:n testausta varten käytettyjen PCR-primer-sekvenssien kanssa.

PCR-tekniikan keksijä Kary Mullis sanoi että PCR ei ole testi eikä diagnostinen väline vaan valmistusmenetelmä.

Myös vasta-ainetestit ovat merkityksettömiä koska ne eivät kerro mille väitetylle virukselle tietty vasta-aine on spesifinen jos sinulla ei ole koskaan ollutkaan eristettynä todellista virusta ja tiedossa sen genomia.

Dawn Lesterin artikkelista Antibodies & Immunity: Dispelling Two More Myths
https://whatreallymakesyouill.com/antibodies-immunity-dispelling-two-more-myths/

Artikkelissa Vasta-aineiden väärintulkintaa, alunperin julkaistu saksaksi, tri Stefan Lankaa on lainattu:

”Kun solut hajoavat kehon reaktio on muodostaa sulkevia aineita (globuliineja), pieniä proteiinikappaleita jotka välittömästi laajenevat hapossa, tulevat tasaisiksi ja ristiinsitoutuvat niiden vetysulfidiryhmien kanssa, joihih energia varastoituu, muiden proteiinien ja muiden asioiden kanssa.”

On huomautettava että miljoonia soluja kuolee joka päivä; solukuolema on siten normaali osa ihmisen elämää. Solut voivat kuitenkin kuolla prosessien kautta jotka eivät ole normaaleja ja nämä ovat laajalti seurausta moninaisille myrkyilisille aineille ja vaikutteille altistumisesta. Normaalia suurempi soluvaurio ja kuolema antaa siten selvän selityksen suurelle määrälle ’globuliineja’ jotka voidaan havaita ’vasta-aine titraus testillä’; kuten Stefan Lanka selittää,

”Lisääntyminen ei ole mitään muuta kuin kehon reaktio myrkytykselle [adjuvanteille], kun keho on myrkytetty, nämä myrkyt repivät reikiä soluihin ja solut tuhoutuvat.”

Se tosiasia että myrkyille altistumisesta seuraa suuri määrä globuliineja myös selittää näiden proteiinien esiintyvyyden rokotteen jälkeen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

* Comments have been disabled
Up next
Autoplay