Taistele hyvä uskon kilvoitus – politiikassa - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Oct 14, 2021
Pastori Chris opetti 13.10.2021 pidetyssä LIVE-lähetyksessä mm. hyvästä uskon kilvoituksesta, jonka tiivistimme tälle lyhyelle videolle. Ne, jotka tietävät enemmän voivat auttaa niitä, jotka eivät tiedä. Me nollaamme nämä koronasuunnitelmat. Se, mitä he ovat suunnitelleet Cyber Poligonissa, ei tule tapahtumaan siinä laajuudessa, mitä he ovat suunnitelleet, koska me olemme vielä täällä. Meidän täytyy viedä päätökseen se Evankeliumin työ, jonka Herra on antanut käsiimme ja me päätämme sen kirkkauden täyteisesti.

Pian meillä kaikilla on oma todistuksemme siitä, että olemme taistelleet hyvän uskon taistelun. Älä heitä uskoasi menemään. Älä sano, että Herra tämä meni liian hankalaksi. Jumala tulee käyttämään meitä monilla eri osa-alueilla, joitakin politiikassa. Ja sinun täytyy todella taistella siellä. Jotkut aloittavat uusia poliittisia puolueita, koska sinut on laitettu sille osa-alueelle. Kyllä, koska taistelu on meneillään ja Jumala tulee johdattamaan sinua.

Älä kritisoi Jumalan ihmisiä niistä strategioista, joita he saattavat soveltaa. Jos se ei ole epäjohdonmukaisessa linjassa Jumalan Sanan kanssa, jätä heidät rauhaan. Älä sano, että mitä kristitty tekee politiikassa. Lue niistä monista, jotka ovat olleet politiikassa. Jos jätämme kaiken paholaiselle, he tulevat tekemään päätöksiä, joista emme tule pitämään.

Joidenkin teistä täytyy mennä niille paikoille, joissa tehdään päätöksiä, jotta meillä on ääni siellä. Sinua tarvitaan siellä, mutta he eivät voi ostaa sinua, koska Herra on jo ostanut sinut täydestä hinnasta. Nyt on tämän aika, Jumalalla on erilaisia strategioita, joiden kautta Hän tulee johdattamaan sinua. Mene iloisesti eteenpäin ja toiset tulevat tukemaan sinua. Tämä on voiton päivä meille jokaisella rintamalla ja me voitamme kaikkialla Pyhän Hengen voiman kautta. Seurakunta ei ole enää pikkulapsen tasolla, koska me olemme jo oppineet niin paljon.

Mutta älä tee asioita itsekkäistä ja petollisista motiiveista käsin niin, että Jumala olisi muka lähettänyt sinut tekemään niitä siten. Ei, Jumala ei ole hämmennyksen Jumala. Jumala ei pidä ahneudesta ja itsekkyydestä, joten älä anna niiden olla elämässäsi, ja näin Herra tulee olemaan kanssasi. Kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman!

Lisää Pastori Chrisin lyhyitä opetuksia löytyy täältä:
https://rapsodia.fi/category/pastori-chris-lyhyet-videot/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay