Vanhainkodeissa kuollaan COVID-rokotteisiin - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Feb 4, 2021
Tekstitimme juuri todella koskettavan ja ajankohtaisen videon, jossa vanhainkodissa työskentelevä lähihoitaja kertoo videolla itkien, miten hän todistaa parhaillaan sitä, kuinka hyväkuntoisille vanhuksille annetaan koronarokote, jonka jälkeen he alkavat nopeasti kuolemaan aivan heidän silmien edessä. Hoitaja James kertoo videolla siitä, kuinka hänen työpaikallaan vuonna 2020 kukaan ei kuollut koronavirukseen, mutta nyt kun COVID-19-rokotukset on aloitettu vanhuksille tänä vuonna 2021, jo yli 14 vanhusta on kuollut! Syyksi selitetään, että vanhustenkotiin pääsi muka livahtamaan "super-tartuttaja", jonka vuoksi vanhukset sairastuivat koronavirukseen ja kuolivat! Miten voi olla mahdollista, että juuri ne vanhukset, jotka rokotettiin COVID-19-rokotteella, ovat niitä, jotka saivat tämän "tartunnan", kun taas samassa vanhustenkodissa olevat vanhukset, jotka taas kieltäytyivät tästä COVID-19-rokotteesta, ovat edelleen elossa, eivätkä ole saaneet minkäänlaista tartuntaakaan!

Elämme tällä hetkellä todella synkkiä aikoja ja historia toistaa itseään. Nyt on jokaisen aika ottaa päänsa pois pensaasta ja lopettaa silmiensä ummistaminen tältä karulta todellisuudelta. Parhaillaan on meneillään globaali kansanmurha näillä KOKEELLISILLA korona "rokotteilla", jotka todellisuudessa eivät edes ole mitään rokotteita, vaan kokeellisia myrkkypiikkejä, joiden tarkoituksena ei ole edistää ihmisten terveyttä, vaan vähentää maailman väestönmäärää ja vieläpä varsin rankalla kädellä.

Pelko ja valheet ovat sokaisseet niin monien ihmisten mielet tässä tämän päivän maailmassa, että siksi monien on enää vaikea nähdä ja erottaa totuutta näissä asioissa. Amerikan entinen presidentti Franklin D. Roosevelt ilmaisi asian hyvin: "Ainoa asia, jota meidän tulee pelätä, on pelko itse." Pelon kautta ihmisiä saadaan kontrolloitua ja suuret massat saadaan tekemään mitä järjettömimpiä asioita, joita näemmekin tällä hetkellä parhaillaan tapahtuvan joka puolella maailmaa. Missä on ihmisten maalaisjärki? COVID-19-rokote on täysin kokeellinen uusi rokote, joka on kehitty vain muutamassa kuukaudessa. Kuka tervejärkinen ja tilanteen tasalla oleva ihminen menisi ottamaan sen vapaaehtoisesti läpeensä korruptoituneilta rokotevalmistajilta ja osallistuisi sitä kautta tähän globaaliin ihmiskokeeseen?

Parasta, mitä voimme tehdä itsemme ja lähimmäistemme hyväksi näinä pimeinä aikoina, on näiden asioiden tutkiminen ja oikean tiedon eteenpäin jakaminen. Jos ihmiset vastaanottavat päivästä toiseen vain valehtelevan VALTAMEDIAN valeuutisia, he uskovat niihin ja päätyvät elämään valheellisessa todellisuudessa, joten meidän täytyy antaa ihmisille mahdollisuus kuulla totuus, jotta jokaisella olisi mahdollisuus tehdä oikeita valintoja perustuen tieteellisiin faktoihin ja totuuteen! Jaa siis tätä videota eteenpäin, jotta mahdollisimmat monet kuulisivat siitä, mitä tässä maailmassa on oikeasti meneillään ja että välttyisimme täällä Suomessa vakavilta vahingoilta ja täysin turhilta kuolemilta.

God Bless You!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay