Lääkäri Sherri Tenpenny - koronarokotteet - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on May 18, 2021
Tällä varsin asiapitoisella videolla lääkäri Sherri Tenpenny kertoo vuosien mittaisesta tutkimustyöstään rokotteiden parissa sekä siitä, minkälaisia katastrofaalisia ja peruuttamattomia tuhoja tämä uusi kokeellinen koronarokote voi saada aikaan ihmisen elimistölle. Tämä kokeellinen koronarokote voi lääkäri Tenpennyn mukaan siirtyä jopa osaksi ihmisen DNA:ta niin, että rokotteen sisältämä koodi koronaviruksen piikkiproteiinia vastaan tulisi liittymään jopa osaksi ihmisen omaa geeniperimää. Tenpenny kertoo myös videolla ÄÄRIMMÄISEN HÄLYTTÄVISTÄ tutkimuslöydöksiä tähän piikkiproteiinin vasta-aineeseen liittyen. Kalifornialainen arvostettu tutkimusryhmä löysi koronarokotteen piikkiproteiinitutkimuksissaan äärimmäisen pelottavia ja karmeita löydöksiä sen suhteen, kuinka tämä piikkiproteiinin vasta-aine sai suurimman osan testattavista ihmiskudoksista, eli yhteensä 28/55 testattavaa kudostyyppiä, mukaan lukien 3-4 aivoissa olevaa kudosta, hyökkäämään itse itseään vastaan. Kyseessä on siis todellinen ja hirveä autoimmuunisairauksien aiheuttaja!

Tenpenny nostaa esiin myös vakavat riskit ja faktat sen suhteen, kuinka tässä koronarokotteessa käytetään valmistajasta riippuen myös täysin tutkimattomien ainesosien lisäksi sellaisia ainesosia, joiden TIEDETÄÄN JO ETUKÄTEEN OLEVAN IHMISILLE MYRKYLLISIÄ. Lisäksi rokotteen yhteydessä on valmistustavasta riippuen voitu käyttää myös abortoitujen sikiöiden kudossoluja.

Tämä rokoteskenario ei voi tästä enää paljon kauheammaksi muuttua - kaikki tämä on totisinta totta ja etsivä löytää!

Lisää suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita huippuvirologeilta, rokotekehittäjiltä sekä lääkäreiltä löydät osoitteesta www.rapsodia.fi

Tällä videolla huippuluokan rokote-asiantuntija ja -kehittäjä G. Vanden Bossche kertoo lisää koronarokotteiden toimintaperiaatteesta ja siitä, miten hän rokotepositiivisena henkilönä on kauhuissaan siitä, mitä koko maailmalle näiden kokeellisten koronarokotteiden myötä tapahtuu:
https://rapsodia.fi/massarokotukset-pandemiassa-g-vanden-bossche/

Immunologi ja molekyylibiologi, professori ja World Freedom Alliance:n presidentti Dolores Cahill - Miksi jotkut kuolevat mRNA-rokotteen ottamisen jälkeen?
https://rapsodia.fi/miksi-jotkut-kuolevat-mrna-rokotteen-ottamisen-jalkeen/

Lääkäri ja America´s frontline Doctors -lääkäriorganisaation perustajajäsen Simone Gold:
https://rapsodia.fi/kokeellinen-koronarokote-dr-simone-gold-rapsodia-fi-tekstitys/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay