Rokoteuskovaisuus on tilastojen valossa tappavaa - Rapsodia.info -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 2, 2022
Koronapiikki – lääketeollisuuden ”dream come true”

Uudelleen julkaisemme nyt 2 vuotta takaperin tekstittämämme London Realin jakson, jossa haastatellaan tutkivana journalistina pitkän ja menestyksekkään uran tehnyttä Del Bigtreeta. Kuten sanotaan, kertaus on opintojen äiti, joten välillä on hyvä sukeltaa myös ajassa vähän taaksepäin. Useat rohkeat Del Bigtreen kaltaiset äänet ovat olleet jo pitkään perillä rokotteiden taustalla vaikuttavasta korruptiosta, valehtelusta, peittelystä ja vakavista haittavaikutuksista ihmisten terveydelle, mutta lääketeollisuus ja media ovat tehneet vuosikymmenten mittaan kaikkensa, että nämä "ikävät äänet ja näkemykset" saataisiin sensuroitua kokonaan pois suuren yleisön ulottuvilta.

Del Bigtree kertoo tällä videolla 18 minuutin kohdalta alkaen todella karmivaa tilastodataa rokottamisen suorasta yhteydestä lasten kroonisten sairauksien räjähdysmäiseen kasvuun. Ja tämä rokotteiden niittämä karmea tilastodata on siis vielä sitä aikaa, kun tämä nykyinen koronarokottaminen ei ollut vielä edes alkanut. Koronarokotteiden tuhot tulevat olemaan vähintäänkin kymmenkertaisia, kun niitä verrataan kaikkien aikaisempien rokotteiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin.

”Vuosina 1985-1986 kaikki Amerikan terveysviranomaiset kertoivat amerikkalaisten lasten kroonisten sairauksien prosentuaalisen määrän olevan 12,8%. Pitäen sisällään sekä neurologiset häiriöt että myös autoimmuunisairaudet. Ja nämä ovat jatkuvaa lääkitystä vaativia elinikäisiä sairauksia. Prosenttiosuus oli siis 12,8% ja tuolloin lapselle annettiin 11 eri rokotetta 18 vuoden ikään mennessä.

Nykyään lapsille annetaan 54 rokotetta kaikkiaan 72 annoksena 18 vuoden ikään mennessä. Ja kroonisten sairauksien osuus on kasvanut amerikkalaisilla lapsilla vastaavasti 12,8%:sta nyt jo yli 54%:iin, heidän kärsiessä näistä elinikäisistä pitkäaikaissairauksista. Tämä on kaikkien aikojen suurin romahdus ihmisten terveydessä.”

Del Bigtree on Emmy-palkittu TV-tuottaja CBS:n ”The Doctors” -talkshow’sta. Hän on tuottanut suuresti sensuroidun VAXXED -dokumenttielokuvan, jossa paljastetaan lääketeollisuuden tyranniaa ja korruptiota rokotteisiin liittyen. Del isännöi ”The Highwire” -talkshow’ta, joka on yksi nopeimmin kasvavista luonnolliseen terveyteen keskittyvistä ohjelmista, joka on kerännyt kaikkiaan jo yli 40 miljoonaa katselukertaa.

Täältä löytyy lisää Del Bigtreen suomeksi tekstitettyjä videoita: https://rapsodia.info/?s=Bigtree

Täältä löytyy lisää lääketeollisuuden petollisuudesta: https://rapsodia.info/?s=l%C3%A4%C3%A4keteollisuus

Täältä löytyy Project Veritaksen suomennettuja videoita: https://rapsodia.info/?s=Project+Veritas

Täältä löytyy Robert F. Kennedyn suomennettuja videoita: https://rapsodia.info/?s=Robert+Kennedy

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay